Sinterklaaspakket voor bedrijven

Nog even en het gezellige avondje van Sinterklaas dient zich aan voor jong en oud, groot en klein. Vergis u niet, want ook de volwassenen krijgen graag een surprise. Nu u dat weet (en waarschijnlijk wist u dat al) kunt u op uw bedrijf daarop inspelen met een leuk sinterklaasgeschenk, een klein gebaar met grote gevolgen.

Uw medewerkers waarderen het als zij extra verrast worden door hun werkgever. Dit zorgt ervoor dat indien nodig zij ook graag voor u en het bedrijf een stapje extra zetten. Misschien kent u ons van de kerstpakketten en dan weet u dat wanneer wij zeggen dat ons aanbod alles overtreft, dat wij niet overdrijven.

Wij hebben ook voor het feest van sinterklaas erg leuke en lekkere geschenken in ons aanbod. Zeker weten dat u daar een keuze uit kunt maken en over de prijs hoeft u zich niet druk te maken, want ook voor een klein bedrag koopt u bij ons een leuk sinterklaaspakket voor bedrijven. Wat dacht u van Spaanse munten, Spaanse spek, een speculaaspop, een chocoladeschoen, een Fair Trade chocolade mijter, een amandel boterletter, een prachtige eco-vaas met strooigoed in een mooie verpakking enz.? U moet het aanbod van sinterklaaspakketten toch echt even zelf bekijken en dan een keuze maken. De sinterklaasgeschenken voor bedrijven staan alle goed afgebeeld en de productinformatie zorgt ervoor dat u de inhoud precies kent. Tip: Bij het plaatsen van een bestelling vergeet uzelf niet, dus het aantal werknemers en eventueel uw zakenpartners plus één.

Sinterklaasfeest samen vieren

Waarschijnlijk viert u eind november een gezellig sinterklaasfeest samen met de gezinnen van uw medewerkers. Voor de kleinsten is door de ouders een leuk cadeau gekocht van een bedrag dat u daarvoor beschikbaar heeft gesteld. Wat zou het  een grote verrassing  zijn als ook de ouders, oudere broers en zussen een sinterklaasgeschenk ontvangen. En daar kunt u voor zorgen. Hoeveel ouders en andere gasten ontvangt u tijdens de sinterklaasviering? Ga online naar onze website en kies een leuke surprise voor de gasten. Bekijk de prijzen, bent u onder de indruk? Voor een laag bedrag bestelt u namelijk een gezellig sinterklaaspakket voor uw medewerkers en familie. Laat uw medewerkers ook bij sinterklaas komen, laat ze een liedje zingen of een versje opzeggen, wat zal het hele gezelschap genieten.

Neem een boek of schriftje waarin u wat anekdotes schrijft en gebruik deze tijdens de sinterklaasviering. Na afloop gaat iedereen met een lekkere en/of leuke surprise naar huis, moe en voldaan van het lachen. Sinterklaasfeest samen vieren met jong en oud naar volle tevredenheid van iedereen en elke hand is gevuld met een leuke en/of lekkere surprise. U heeft nog enkele weken, maar waarom zou u wachten met bestellen? Het aanbod slinkt met de dag, want de orders komen in rap tempo binnen. Wij zijn u graag van dienst en willen u zeker niet teleur stellen met de boodschap dat een bepaald sinterklaaspakket is uitverkocht. Tip: iets leuks gezien, nu bestellen. Wij verzorgen de rest.

Meer informatie sinterklaaspakket voor bedrijven

Als u meer wilt weten over de sinterklaasgeschenk voor bedrijven die wij u kunnen leveren, dan horen wij dat graag van u. Onze medewerkers staan voor u klaar en denken graag met u mee. Weet u welke sinterklaasgeschenken u graag wilt bestellen? Laat het ons dan weten, wij zijn er voor u en zorgen er graag voor dat u een mooie sinterklaas heeft met uw personeel.

Sinterklaaspakket voor bedrijven