Sinterklaaspakketten bestellen

Sinterklaaspakketten bestellen; een nieuw initiatief van Kerstpakkettenplaza.nl. We staan natuurlijk al jaren als geen ander voor kerstpakketten en kerstgeschenken.

We vonden het dan ook tijd als geschenkenleverancier om Sinterklaaspakketten toe te voegen aan ons assortiment. Het is tenslotte dan ook een belangrijk verwenmoment in het jaar in het ‘Sinterklaasfeest’. Een uitstekend moment om uw personeel eens extra in het zonnetje te zetten. Vaak kan dat al vanaf een bedrag van € 2! We hebben in ons Sinetrklaaspakketten assortiment dan ook diverse leuke voordelige sinterklaasgeschenken opgenomen.

Voordelige Sinterklaaspakketten voor bedrijven!

Lekker traditioneel zoals we van Sinterklaaspakketten gewend zijn gevuld met de lekkerste met speculaas, taaitaai en pepernoten. Allemaal leuk verpakt! Bijvoorbeeld in een jute ‘Zak van Sinterklaas”

Jute zak van Sinterklaas

Diverse soorten en maten bekijkt u via ‘Sinterklaaspakketten
Of klik op de afbeelding hiernaast!

Sinterklaaspakketten bestellen voor medewerkers!

Wist u dat aandacht in combinatie een beproefd concept is voor productiviteit op de werkvloer. Even dat kleine beetje extra aandacht, dat is net datgene dat mensen motiveer een ’tandje erbij’ te zetten. Vriendelijke woorden ondersteund met een leuk Sinterklaaspakket, dat werkt. Bezoek one Sinterklaasgeschenk door op onderstaande afbeelding te klikken.

Sinterklaaspakketten bestellen

Wanneer besteld u Sinterklaaspakketten?

Verstandig is het de juiste planning te maken zodat u voldoende keuze in Sinterklaaspakketten heeft. Vanaf 1 augustus is het reeds mogelijk om Sinterklaaspakketten te bestellen. We leveren de Sintpakketten vanaf 1 december. Zo houden we de producten lekker vers en zal u en uw mensen of relaties genieten van het Sinterklaas van uw keuze.

Wens u een Sinterklaaspakket op maat? Ook dat is natuurlijk mogelijk. We hanteren een minimale bestelhoeveelheid bij het assortiment Sintgeschenken. Dat komt omdat we, indien u een Sinterklaaspakket op maat laat maken we een complete productie (band) voor u gaan inrichten en dat brengt behoorlijk meerkosten met zich mee. En het Sinterklaaspakket dient natuurlijk naast leuk ook betaalbaar te blijven. We adviseren eens op onze site te kijken en mocht u vragen of wensen hebben, neem dan even klant op met onze klantenservice, ze helpen u graag!