Sintsurprises, doe je dit jaar mee?

De traditie van de kerstpakketten wordt door veel werkgevers in ere gehouden. En hoewel het feest van Sinterklaas met zijn Pieten voor discussies zorgt is het uitdelen van Sintsurprises door bedrijven aan hun werknemers in opmars. Cadeaus uitdelen geeft enorm veel voldoening, het zien van die blije gezichten geeft je een blij gevoel. Er zijn speciale gelegenheden om je werknemers te verrassen en dat gevoel te ervaren. Kerst hoort daar in elk geval bij, maar ook de verjaardag van Sinterklaas wordt steeds vaker gebruikt om het personeel waardering te tonen door het geven van leuke Sintsurprises. Vanaf slechts enkele euro’s koop je bij Kerstpakkettenplaza al een lekkere surprise. Heerlijk Sinterklaas snoepgoed, ook volwassenen zijn daar dol op. Het feest van Sinterklaas is ook voor volwassenen een gezellig moment van samenzijn, zoals de kleinste feestgangers de spanning van de Sint ervaren zal het niet zijn, maar het ontvangen van een Sintsurprise zal de volwassenen wel blij verrassen.

Dit jaar een extra pakket

Gaan de zaken goed, heb je een groeiend en bloeiend bedrijf? Dan is de inzet van jouw medewerkers daar ook voor een groot deel verantwoordelijk voor. Laat jouw medewerkers mee profiteren als de zaken goed gaan. Je pakt flink uit met een fraai kerstpakket. Je kunt ook overwegen om daarnaast dit jaar het feest van Sinterklaas te vieren voor de volwassenen door het uitdelen van leuke Sintsurprises, zodat je dit jaar kiest voor een extra pakket voor je medewerkers.

Als je de website van Kerstpakkettenplaza bekijkt en dan met name de Sintpakketten dan zie je dat je met een klein budget leuke surprises voor je mensen kunt bestellen. Het echte Sint snoepgoed, taai-taai, kruidnoten, chocoladeletters, marsepein om je vingers bij af te likken bij het zien van al dat lekkers. Een klein gebaar met een groot gevolg als je er dit jaar voor kiest om aan je medewerkers een extra cadeau te geven namelijk een Sintpakket.

Sinterklaaspakketten kopen?

Hoeveel Sintpakketten heb je nodig?

Heb je besloten om ook de volwassenen te verwennen op het feest van Sinterklaas, dan dien je te weten hoeveel Sintpakketten je nodig hebt voor je medewerkers. Wil je ook de banden met je zakenrelaties aanhalen en de samenwerking onderstrepen dan tel je dit aantal erbij. Wat heb je uiteindelijk nodig en wat is daarvoor je budget? Ga vervolgens naar de site van Kerstpakkettenplaza waar men naast fraaie kerstpakketten ook Sintpakketten aanbiedt en bekijk met welk cadeau je binnen je budget blijft en plaats je bestelling. Op die manier kun je straks in december eenvoudig meedoen aan het uitdelen van Sintpakketten. Wij zorgen ervoor dat de surprises klein en groot tot in de puntjes zijn verzorgd en op tijd bij je worden geleverd.

Sinterklaas is er voor iedereen

Sinterklaas is er voor iedereen, voor groot en klein, voor jong en oud! Werkgevers jullie hebben nu de kans om je medewerkers extra in de watten te leggen en eens goed te verwennen. Je wil iedereen bedanken voor hun prima inzet en daarvoor deel jij graag cadeautjes uit in de vorm van Sintpakketten en kerstpakketten. Hoeveel kun je besteden aan deze cadeaus, maak een begroting of kijk naar vorig jaar. Kun je flink uitpakken of worden de cadeautjes dit jaar wat kleiner?

Ook voor een klein bedrag kun je een leuke surprise scoren op onze website. Het gebaar dat jij als werkgever dit voor je personeel doet is belangrijker dan de grootte of de waarde van het Sintpakket. Een gezellige Sinterklaasviering voor de kleinsten kun je gebruiken om ook wat extra te doen voor de volwassenen, want Sinterklaas is er voor iedereen.

Uiteraard vier jij met je personeel het Sinterklaasfeest

Als jij de website van Kerstpakkettenplaza bewondert, terwijl je op zoek bent naar kerstpakketten is het een kleine moeite om de Sintpakketten te bekijken. Het zal je opvallen dat je voor slechts een laag bedrag al een leuke Sintsurprise kunt bestellen. De prijs zal je niet tegenhouden om Sintpakketten te bestellen. De prijs zal juist de reden zijn om dit jaar mee te doen aan het uitdelen van de Sintpakketten en niet alleen de prijs zal je bevallen, maar zeker ook de inhoud van de Sintpakketten en de prachtige uitstraling en goede verzorging ervan. Je zult blij zijn dat jij jouw medewerkers met zo’n fraaie surprise kunt verrassen.