Sintsnoepgoed en kerstkransjes

De feestmaand december is de maand bij uitstek om je medewerkers iets extra’s te geven.  Wat dacht je van heerlijk sintsnoepgoed? Vaak is december een hectische maand en van iedereen wordt er min of meer verwacht dat hij of zij zich extra inzet voor het bedrijf. Dat zal voor goed personeel geen enkel probleem zijn, zij voelt zich verantwoordelijk voor de bedrijfsresultaten. Toch is het belangrijk hier wat aandacht aan te schenken en jouw waardering uitgebreid te tonen, want is het zo vanzelfsprekend? Kijk welk budget je hiervoor kunt uittrekken en kies een mooi kerstcadeau voor alle medewerkers.

5 December, verras je medewerkers met Sintsnoepgoed

Het Sintsnoepgoed is onder veel volwassenen net zo populair als onder kinderen. Bekijk de Sinterklaaslekkernijen en kies wat lekkers voor je medewerkers. Niet alleen kinderen houden van een surprise. Je kunt met een klein budget al een leuke surprise bestellen: een speculaaspop, een chocoladeletter, een banketletter. Deze surprises zijn feestelijk verpakt, ook aan de versheid van de producten, denk aan de speculaaspop, de banketletter, de kruidnoten hoef te niet twijfelen. Eén surprise of een zak vol lekkernijen, de kwaliteit is prima! Een gezellig cadeautje, zo vlak voor het kerstpakket, wie had dat verwacht? En daarom….verras je medewerkers op 5 december met Sintsnoepgoed.

Sintsnoepgoed en kerstkransjes en andere heerlijke producten

Welke producten verwacht jij in een kerstpakket? Kerstkransjes, pasteitjes en ragout, wijn, crackers, nootjes, kaas met kaasplankje. Kijk bij het aanbod of jij het kerstpakket kunt vinden dat aan jouw wensen voldoet. Je zult zelf al enig idee hebben wat jij je werknemers graag wil overhandigen. Staat het pakket erbij, of wil je graag wat producten ruilen? In dat laatste geval neem je contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het pakket straks naar 100% tevredenheid is samengesteld.

Zoveel aanbod, zoveel lekkers, bijna onmogelijk om te kiezen

Ons assortiment is groot, heel erg groot, zeer gevarieerd en alle producten zijn lekker om te eten of  te drinken en de artikelen zijn fraai om te zien, dat het bijna onmogelijk is om te kiezen. Zeker ook omdat alle kerstpakketten eerlijk geprijsd zijn. Wij garanderen prima kwaliteit van alle producten en artikelen. Weet wat je wil en kunt besteden aan de kerstcadeaus, ken het aantal dat je wil bestellen en je kunt precies uitrekenen wat je per persoon kunt uitgeven aan het kerstpakket. Deze gegevens zorgen ervoor dat je gericht kunt kiezen als alle kerstcadeaus online staan.

De kerstpakketten staan namelijk gerangschikt op prijs. Een duidelijke afbeelding in onze webwinkel en een goede beschrijving (klik op meer info voor productomschrijving) zorgen ervoor dat je precies weet wat je koopt als je voor een bepaald pakket kiest. Zet je favorieten op een rijtje en kijk er later nog een keer naar, zodat er uiteindelijk toch een keuze gemaakt kan worden voor een kerstpakket waarover je 100% tevreden bent.

Het feest van Sinterklaas en kerst, vier het beide

Trots op behaalde bedrijfsresultaten, samen de deadlines gehaald, tijd om dat te vieren met alle collega’s. Laat jouw medewerkers merken dat je erg tevreden bent over het afgelopen jaar en laat iedereen van de goede resultaten mee profiteren. Vier het feest van Sinterklaas niet alleen voor de kinderen, maar betrek ook de volwassenen erbij en zorg dat je leuke Sinterklaassurprises uit kunt delen. Mensen verrassen, daar word jij zelf ook blij van. Sinterklaaspakketten kun je bestellen vanaf enkele euro’s. Heerlijk Sintsnoepgoed, taai-taai, schuimpjes, marsepein, kruidnoten, chocoladeletters, banketletters. Er zijn echter ook grotere Sintpakketten soms met overblijvende artikelen, een snoeppot bijvoorbeeld.

De verpakking is erg feestelijk, een fleurig tasje bijvoorbeeld of doorzichtige folie, zodat je het lekkers meteen kunt bewonderen, want naast lekker is Sintsnoepgoed ook mooi om te zien. Bij die Sint van chocolade loopt het water in je mond! Kortom: 2017 een goed jaar om ook het Sinterklaasfeest met je medewerkers te vieren. Houd met je budget rekening dat je voor je medewerkers een Sinterklaassurprise koopt en een kerstpakket. Een goed gevuld kerstpakket met heerlijke chocolade kerstkransjes, pasteitjes met ragout, snacks, wijn met prachtige glazen.

Ook kerstpakketten zijn er in verschillende prijzen, dus je slaagt altijd. Vier het beide met je medewerkers, het feest van Sinterklaas en kerst. Het is namelijk belangrijk om na een jaar hard werken enkele momenten van ontspanning in te lassen en samen met je personeel te proosten op de goede bedrijfsresultaten en op het nieuwe jaar. Juist dat zorgt voor een goede werksfeer en prettige verhoudingen onderling.