Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Smaakvol kerstpakket

Als u op zoek bent naar een smaakvol kerstpakket, dan zit u hier goed! Wij van Kerstpakkettenplaza.nl hebben ook dit jaar weer een groot aantal smaakvolle kerstpakketten. Smaakvol is natuurlijk tweeledig als het op kerstgeschenken gaat. Op de eerste plaats de letterlijke kant van het verhaal. Kerstpakketten met heerlijke etenswaren en bijbehorende geschenken.

Smaakvol kerstpakket – Themapakketten

Denk eens aan een stijlvol Italiaans pastapakket met onder andere, heerlijke tomatensaus, pasta en prachtige schalen om uw creaties in uit te serveren. Een sfeervol Spaans tapas pakket waarmee u uw tapas avond tot een smakelijk succes kunt maken. Maar ook een pannenkoekenpakket met alle ingrediënten voor de lekkerste pannenkoeken en natuurlijk een prachtige pannenkoekenpan.

Kunstzinnige kerstgeschenken

Daarnaast zijn er natuurlijk kerstgeschenken die een zeer smaakvolle uitstraling hebben zoals bijvoorbeeld onze kunstzinnige geschenken. Prachtige beelden en fraai vormgegeven sculpturen vormen de basis voor deze range smaakvolle kerstpakketten waardoor u uw relaties een blijvende herinnering mee kunt geven. Een serie kerstpakketten waar we trots op zijn.

Bent u nieuwsgierig naar onze smaakvolle kerstgeschenken? Klik op de onderstaande afbeelding en bekijk ons gehele assortiment kerstgeschenken.

Smaakvol kerstpakket