Spaanse kerstpakketten

Spaanse kerstpakketten zijn dit jaar populairder dan ooit! Wij snappen dit helemaal. Al onze Spaanse kerstpakketten hebben een prachtig feestelijke uitstraling. En ze zitten vol Spaanse producten!

Alle kerstgeschenken zijn samengesteld met de authentieke smaak van Spanje. Uit verschillende Spaanse regio’s hebben wij een mooie selectie geselecteerd voor u.

Waarom een Spaans kerstpakket?

Dit jaar is ons assortiment Spaanse kerstpakketten groter dan ooit. Dit is naar onze mening zeker terecht. Deze kerstgeschenken zijn namelijk van een mooie kwaliteit en erg leuk om weg te geven aan uw medewerkers. De Spaanse kerstpakketten zijn rijk gevuld met artikelen die bekend staan in Spanje. Wij denken dan direct aan heerlijke tapas. In onze kerstpakketten worden deze artikelen vaak pinchos genoemd.

Pinchos komen van oorsprong uit het Noorden van Spanje en eigenlijk is het een broertje van de tapas. De pincho is eigenlijk een chique vorm van een tapas. De meeste pinchos hebben als basis een krakend vers stokbroodje. De bijzondere combinaties van kwalitatief mooie producten staan voorop in deze hapjes. Tegenwoordig vindt u pinchos in heel Spanje in allerlei verschillende soorten. Ook in Nederlands ziet u steeds meer tapas restaurants. Ook thuis maken wij vaak Spaanse hapjes!

Bij kerstpakkettenplaza.nl hebben de meeste Spaanse kerstpakketten een chique en luxe uitstraling. De pinchos producten hebben een eigen look gekregen dit jaar, waardoor ze goed te herkennen zijn. Uw medewerkers zullen dit zeker zien en de kwaliteit van deze producten waarderen!

Spaanse kerstpakketten bestellen

Wij bieden verschillende Spaanse kerstpakketten aan. Voornamelijk bestaan deze kerstgeschenken uit Spaanse tapas of pinchos. Tijdens de feestdagen kunnen uw medewerkers heerlijk genieten van deze tapas met vrienden en/of familie. Een echt kerstgevoel!

Kerstpakketten bestellen gaat erg gemakkelijk via Kerstpakkettenplaza.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. U ontvangt dezelfde dag nog de offerte van ons. Deze kan u bevestigen door een mail terug te sturen. Twijfelt u nog over een pakket of heeft u toch liever een andere samenstelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar.

Bent u nieuwsgierig naar onze Spaanse kerstpakketten? Bekijk hier een greep van onze collectie. Door op de afbeelding te klikken komt u direct op de goede pagina terecht. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van het juist kerstgeschenk!

Spaanse kerstpakketten