Speciaalbier voor kerst

Groots uitpakken met de feestdagen, wie wil het niet? Met de diverse drankgeschenken bent u al een eind op weg. De standaard biergeschenken zijn immers al razend populair voor de gezellige avonden in december. Echter kunt u nu nog grootser uitpakken met de meest smaakvolle speciaalbieren in ons assortiment. Een uniek geschenk,  mede dankzij de originele cadeauverpakkingen.

Oneindig veel keuze

De populariteit van speciaalbier stijgt gestaag en helemaal met de feestdagen maakt u menig medewerker of relatie blij met een prachtig drankgeschenk. Het vinden van het juiste bier brengt nog wel eens wat twijfels mee, want de één houdt van donker, de ander van fris. De één houdt van tripel, de ander van witbier. Omdat de favorieten op de werkvloer ongetwijfeld van elkaar verschillen, is een uitgebreid assortiment meer dan welkom. Zodat u ieder naar wens met de feestdagen kunt verrassen.

Van Westmalle tot Hertog Jan

Het assortiment biedt bijzonder veel uiteenlopende merken. La Chouffe Blond, Westmalle Tripel, Hertog Jan en Leffe Royale: ze zijn er dit jaar allemaal bij. En niet enkel in 30 centiliter flesjes, maar zelfs in prachtige geschenkflessen van 75 centiliter. Daarnaast mag het bier van onze Zuiderburen uiteraard niet ontbreken, dus is het Belgische speciaalbier er in 2017 gewoon weer bij in verschillende soorten en maten. Onder ‘drankpakketten’ vindt u alle biergeschenken van dit jaar, inclusief de exacte inhoud van de pakketten. Zodat u ongetwijfeld een goede keuze maakt!

Speciale extra’s

Bij speciaalbieren hoort uiteraard ook een unieke geschenkverpakking. Het nieuwe assortiment bier bevat eigenzinnige cadeauverpakkingen en prachtig houten schuifkisten. Omdat met een feestelijke verpakking, uw geschenk pas écht af is. Daarnaast bevatten verschillende pakketten exclusieve glazen met originele logo’s van onder andere Pauwel Kwak en Westmalle. Puur genieten om te geven en om te krijgen.

Klik hier voor het volledige drankaanbod van 2017. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag!

speciaalbier
Speciaalbier voor kerst