Speciale goede doelen 2017

Kerstpakkettenplaza.nl is al jaren onlosmakelijk verbonden met goede doelen. De combinatie van kwalitatief goede kerstpakketten en het steunen van uw goede doelen, geeft u iedere jaar weer de garantie voor een leuk en origineel kerstpakket.

Jaarlijks kiezen wij een aantal speciale goede doelen uit. De speciale goede doelen 2017 zijn Kika, Voedselbanken Nederland en Natuurmonumenten.

Alle goede doelen die verbonden zijn met Kerstpakkettenplaza.nl beschikken over een CBF keurmerk of een ANBI status. Het CBF is een onafhankelijke stichting die toezicht houdt op de inzameling van geld voor goede doelen. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI draagt dan ook op de een of andere wijze bij aan het algemeen nut. De afdracht naar de goede doelen wordt door Kerstpakkettenplaza.nl betaald, niet door u als afnemer. Per prijscategorie hebben wij een donatie vastgesteld per kerstpakket.

Speciale goede doelen 2017 met speciale kerstpakketten

De speciale goede doelen 2017 zijn verbonden aan drie speciale kerstpakketten. Deze kerstpakketten zijn opgenomen in onze huisselectie. Voor Kika is dit jaar het pakket ‘Merken traktatie’ geselecteerd. Dit is een heerlijk gekleurd kerstpakket boordevol lekkernijen. Het gaat hier om een echte merken traktatie voor uw medewerkers. Met dit kerstpakket steunt u Kika met €2,00 per pakket.

Daarnaast is voor Voedselbanken Nederland het pakket ‘Gouden trekpleister’ door ons geselecteerd. Dit is een mooi en goedgevuld gouden kerstpakket. Hiermee haalt u een lekkere voorraad in huis voor de kerst! Met dit kerstpakket steunt u Voedselbanken Nederland met €2,00 per pakket.

Als laatste, voor Natuurmonumenten is het pakket ‘Goede tijden’ geselecteerd dit jaar. Dit is echt een kerstpakket waar u iedereen blij mee kunt maken. Het heeft een luxe uitstraling en heerlijke foodproducten. Met dit kerstpakket steunt u Natuurmonumenten met €2,00 per pakket.

Om deze kerstpakketten te kunnen herkennen, wordt er op Kerstpakkettenplaza.nl gebruikgemaakt van een gouden 2 euromunt logo rechtsboven in de pakketfoto. Naast de informatie over deze speciale kerstpakketten wilt u wellicht ook wat meer weten over de speciale goede doelen 2017.

Wat doet KiKa?

KiKa is een organisatie die streeft naar het vergroten van de genezingskans van kinderen met kanker. De genezingskans willen ze naar 95% brengen. Om dat waar te kunnen maken, is er veel onderzoek nodig. Dat kost enorm veel geld. KiKa organiseert evenementen om geld te verzamelen en is veel bezig met actievoeren.

Wat doen Voedselbanken Nederland?

Voedselbanken Nederland zet zich in voor de mensen in Nederland die onder de armoedegrens leven. Helaas zijn dat er in Nederland meer dan een miljoen. Voedselbanken Nederland voorziet deze mensen van voedselpakketten. Hiervoor kunnen mensen zowel voedsel als geld doneren. Met onze kerstpakketten doneren we een geldbedrag, waardoor Voedselbanken Nederland meer voedselpakketten kan samenstellen.

Wat doet Natuurmonumenten?

Natuurmonumenten is opgericht voor de bescherming en versterking van de natuur in Nederland. Onder andere de Nederlandse kust moet beschermd worden, het gaat hierbij niet alleen om de natuur, maar ook om de rust, ruimte en prachtige uitzichten. Naast het beschermen en versterken van de natuur, zet Natuurmonumenten zich ook in voor wilde dieren. De organisatie heeft meerdere activiteiten waar geld ingezameld wordt en maakt veel gebruik van vrijwilligers. De donatie van uw kerstpakketten gaat naar het steunen van de lopende projecten van Natuurmonumenten.

Heeft u vragen over de Speciale goede doelen 2017? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.