Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Specifiek kerstpakket

Als u op zoek bent naar een specifiek kerstpakket laat het ons dan weten. Bij een specifiek kerstpakket moet u bijvoorbeeld denken aan een speciaal themapakket of een kerstpakket met een heel bijzonder product wat het pakket kenmerkt. Wellicht heeft u ergens (online) zo’n kerstpakket gezien en vraagt u zich af of u deze ook bij ons kunt bestellen.

U kunt zelf een kerstpakket samenstellen. Kies bij ons eigen keuze concept een product dat centraal staat in het pakket. Zo ontwikkelt u zelf een specifiek kerstpakket. Tussen al die mooie kerstpakketten is het natuurlijk ook gaaf als u uw eigen pakket kunt maken!

Als u elders een uniek kerstpakket heeft gevonden en u vraagt zich af of wij (bijna) hetzelfde pakket hebben of kunnen leveren, neem dan contact met ons op. Als u ons de foto en de inhoud toestuurt is de kans groot dat er mogelijkheden zijn. Wie weet kunnen onze contacten wel vliegensvlug iets voor u regelen. Bij ons zijn de spreekwoordelijke lijntjes kort. Niet geschoten is altijd mis en onze kerstpakkettenexperts kunnen meer dan u misschien zou denken. We kunnen wellicht heel dicht in de buurt komen van uw specifieke kerstpakket. Vraag daarom gerust of we iets voor u kunnen betekenen. We doen graag de moeite.