Specifiek kerstpakket

Als u op zoek bent naar een specifiek kerstpakket laat het ons dan weten. Bij een specifiek kerstpakket moet u bijvoorbeeld denken aan een speciaal themapakket of een kerstpakket met een heel bijzonder product wat het pakket kenmerkt. Wellicht heeft u ergens (online) zo’n kerstpakket gezien en vraagt u zich af of u deze ook bij ons kunt bestellen.

U kunt zelf een kerstpakket samenstellen. Kies bij ons eigen keuze concept een product dat centraal staat in het pakket. Zo ontwikkelt u zelf een specifiek kerstpakket. Tussen al die mooie kerstpakketten is het natuurlijk ook gaaf als u uw eigen pakket kunt maken!

Als u elders een uniek kerstpakket heeft gevonden en u vraagt zich af of wij (bijna) hetzelfde pakket hebben of kunnen leveren, neem dan contact met ons op. Als u ons de foto en de inhoud toestuurt is de kans groot dat er mogelijkheden zijn. Wie weet kunnen onze contacten wel vliegensvlug iets voor u regelen. Bij ons zijn de spreekwoordelijke lijntjes kort. Niet geschoten is altijd mis en onze kerstpakkettenexperts kunnen meer dan u misschien zou denken. We kunnen wellicht heel dicht in de buurt komen van uw specifieke kerstpakket. Vraag daarom gerust of we iets voor u kunnen betekenen. We doen graag de moeite.