Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Specifiek kerstpakket

Als u op zoek bent naar een specifiek kerstpakket laat het ons dan weten. Bij een specifiek kerstpakket moet u bijvoorbeeld denken aan een speciaal themapakket of een kerstpakket met een heel bijzonder product wat het pakket kenmerkt. Wellicht heeft u ergens (online) zo’n kerstpakket gezien en vraagt u zich af of u deze ook bij ons kunt bestellen.

U kunt zelf een kerstpakket samenstellen. Kies bij ons eigen keuze concept een product dat centraal staat in het pakket. Zo ontwikkelt u zelf een specifiek kerstpakket. Tussen al die mooie kerstpakketten is het natuurlijk ook gaaf als u uw eigen pakket kunt maken!

Als u elders een uniek kerstpakket heeft gevonden en u vraagt zich af of wij (bijna) hetzelfde pakket hebben of kunnen leveren, neem dan contact met ons op. Als u ons de foto en de inhoud toestuurt is de kans groot dat er mogelijkheden zijn. Wie weet kunnen onze contacten wel vliegensvlug iets voor u regelen. Bij ons zijn de spreekwoordelijke lijntjes kort. Niet geschoten is altijd mis en onze kerstpakkettenexperts kunnen meer dan u misschien zou denken. We kunnen wellicht heel dicht in de buurt komen van uw specifieke kerstpakket. Vraag daarom gerust of we iets voor u kunnen betekenen. We doen graag de moeite.