Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Streek Kerstpakketten

Zoek u voor de komende kerstdagen een kerstpakket uit uw streek? Neem dan vast een kijken op Kerstpakkettenplaza.nl. De streek kerstpakketten-collect 2016 staat nu online!

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Brabantse kerstpakketten of onze Italiaanse kerstpakketten?

Met zorg samengestelde streek kerstpakketten

Deze lokale ambachtelijke pakketten zijn zonder uitzondering gevuld met smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige producten. Het is voor de ontvanger uiteraard erg leuk om bekende en streek gerelateerde producten die ambachtelijk zijn bereid aan te treffen. Wij hebben deze kerstpakketten ook niet zo maar toegevoegd aan onze categorieën. Dit is een bewust keuze. Door dit nieuwe thema toe te voegen aan onze website wordt er namelijk extra aandacht gegeven aan de originele streek kerstpakketten.

Dit gebeurt omdat onze klanten daar om vragen en omdat wij jaarlijks een nieuw en verfrissend thema willen voeren. Vooruitstreven en vernieuwd, zijn kernwoorden die wij nastreven!

Uit verschillende landen

Naast onze streekartikelen uit Nederland hebben wij ook weer artikelen uit verschillende landen in ons assortiment! Denk aan, Polen, Rusland en Letland. Hoe leuk is het om uw medewerkers te bedanken met artikelen uit land van herkomst. Daarnaast is het voor uw andere medewerkers leuk om te leren kennen. Origineel en ontzettend leuk om te krijgen!

Twijfelt u nog of wilt u even een kijkje nemen op onze website? Klik op de onderstaande afbeelding en bekijk het hele assortiment!

Streek Kerstpakketten