Streek Kerstpakketten

Zoek u voor de komende kerstdagen een kerstpakket uit uw streek? Neem dan vast een kijken op Kerstpakkettenplaza.nl. De streek kerstpakketten-collect 2016 staat nu online!

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Brabantse kerstpakketten of onze Italiaanse kerstpakketten?

Met zorg samengestelde streek kerstpakketten

Deze lokale ambachtelijke pakketten zijn zonder uitzondering gevuld met smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige producten. Het is voor de ontvanger uiteraard erg leuk om bekende en streek gerelateerde producten die ambachtelijk zijn bereid aan te treffen. Wij hebben deze kerstpakketten ook niet zo maar toegevoegd aan onze categorieën. Dit is een bewust keuze. Door dit nieuwe thema toe te voegen aan onze website wordt er namelijk extra aandacht gegeven aan de originele streek kerstpakketten.

Dit gebeurt omdat onze klanten daar om vragen en omdat wij jaarlijks een nieuw en verfrissend thema willen voeren. Vooruitstreven en vernieuwd, zijn kernwoorden die wij nastreven!

Uit verschillende landen

Naast onze streekartikelen uit Nederland hebben wij ook weer artikelen uit verschillende landen in ons assortiment! Denk aan, Polen, Rusland en Letland. Hoe leuk is het om uw medewerkers te bedanken met artikelen uit land van herkomst. Daarnaast is het voor uw andere medewerkers leuk om te leren kennen. Origineel en ontzettend leuk om te krijgen!

Twijfelt u nog of wilt u even een kijkje nemen op onze website? Klik op de onderstaande afbeelding en bekijk het hele assortiment!

Streek Kerstpakketten