Tevreden klanten over de kerstpakketten

Weet je het nog, je kersttoespraak en het overhandigen van de kerstpakketten vorig jaar? Herinner jij je de reacties van je medewerkers op de kerstcadeaus nog? Heb jij het kerstfeest nog geëvalueerd en wat is daar uit gekomen? Denk even terug en doe daar je voordeel mee. Welke tips heb je gehad, welke positieve reacties heb je gekregen en waarover? Je wilt uiteraard ook dit jaar de kerst-traditie in ere houden en tot een succes maken. Neem alle aan- en opmerkingen mee in je keuze bij de kerstpakketten en je komt gegarandeerd opnieuw goed voor de dag. Ook wij hebben reacties ontvangen van onze klanten en daarover kunnen we kort zijn: fantastisch! Heb je tips voor ons, ook daar staan wij voor open.

100% tevredenheidsgarantie is geen loze kreet

In onze reeks van tien beloften staat 100% tevredenheidsgarantie en dat is geen loze belofte. Wij vinden een kerstpakket pas geslaagd als het aan jouw eisen en wensen voldoet. Deze eisen en wensen kun je aan ons kenbaar maken en wij gaan voor je aan de slag om voor je medewerkers een fraai kerstpakket te maken. De kerstpakketten die wij online plaatsen zijn uiteraard door ons van binnen en buiten kritisch bekeken voordat ze zichtbaar worden voor onze klanten. Toch is het mogelijk dat jij net iets anders wil in je kerstpakket dan de manier waarop wij het hebben samengesteld.

Geef het aan ons door en wij kunnen producten ruilen, omwisselen tegen producten waarvan jij vindt dat ze beter aansluiten bij jouw werknemers. Twijfel geen moment als jij een verandering wil laten aanbrengen aan de inhoud. Er staat niet voor niets in onze top tien van beloften 100% tevredenheidsgarantie. 100% tevredenheidsgarantie is geen loze kreet, daar kun je op bouwen, zoals ook op de andere negen beloften. Wij hebben allebei hetzelfde doel: wij willen tevreden klanten en jij wil tevreden medewerkers, die nog lang over onze kerstpakketten napraten.

Lees de recensies op onze website

Wil je graag weten hoe onze klanten Kerstpakkettenplaza ervaren, hoe de service is, de kwaliteit, dan verwijzen we je graag naar de recensies op onze website. Mensen zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de kerstpakketten, de variatie van het aanbod en de optimale service. Ook de stipte levering in binnen- en buitenland spreekt in ons voordeel. Lees meteen onze tien beloften als je op onze site bent en je bent overtuigd dat je bij ons je kerstpakketten gaat bestellen om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Dat geldt niet alleen voor de kerstpakketten, maar ook voor de Sintsurprises.

Een kerstpakket moet aan alle eisen en wensen voldoen

Je wilt tegenover je personeel goed voor de dag komen met de kerstpakketten. Je besteedt er aandacht aan en steekt er tijd in om het meest geschikte kerstcadeau op onze website te vinden. Wij besteden veel tijd en aandacht aan het aanbod. Het moet aan de eisen en wensen voldoen van verschillende werkgevers. Wij pakken daarom flink uit met een groot en zeer gevarieerd aanbod in diverse prijsklassen. Met trots vermelden wij op onze website de tien beloften van Kerstpakkettenplaza.

Wij realiseren voor jou het meest geschikte kerstpakket. Wil je namelijk graag veranderingen aanbrengen in een kerstpakket, omdat bepaalde producten beter passen bij je medewerkers, neem contact op. Wij willen namelijk graag dat jij 100% tevreden bent als jij de cadeaus overhandigt.

Wij tevreden klanten, jij tevreden werknemers

Wij doen ons uiterste best om jou een groot en gevarieerd assortiment aan kerstcadeaus aan te bieden op onze website van Kerstpakkettenplaza. Toch komt het in de praktijk voor dat je graag andere producten wil toevoegen en/of wil vervangen door andere producten, die beter aansluiten bij de doelgroep. In overleg, kunnen we middels persoonlijk contact de mogelijkheden bespreken.