Thema kerstpakketten

Elk jaar zijn ze er weer: de thema kerstpakketten. Een thema kerstpakket is een met zorg samengesteld kerstpakket bestaande uit heerlijke producten en prachtige voorwerpen in dezelfde stijl. De verpakkingen kunnen iets uitbeelden zoals vroegere of winterse taferelen. Maar ook een bepaalde boodschap uitdragen zoals een bedankwoord of blijk van waardering.

Ook thema kerstpakketten kunnen de streek pakketten zijn met (ambachtelijke) specialiteiten uit een bepaalde streek of provincie. Zo zijn er Limburgse kerstpakketten en Friese kerstpakketten met producten die daar hun oorsprong vinden. Verpakt in fraaie verpakkingen waarbij iedereen meteen moet denken aan de plaats van herkomst daarvan. Te denken daarbij valt aan Limburgse mosterd, aspergelikeur of een plaatselijk bier. Ook kleuren kunnen daarbij helpen en geven het thema kerstpakket een extra mooie uitstraling.

Kerstpakketten met nieuwe thema’s; ontdek ze hier!

Ook omtrent een land wordt een thema kerstpakket gemaakt. Populair zijn Spaanse en Italiaanse kerstpakketten. De Spaanse kerstpakketten bevatten vooral veel tapas benodigdheden, vlees specialiteiten en tapenades. Het Italiaanse kerstpakket natuurlijk veel pastaproducten of pizza als thema. Vaak wordt het Italiaanse kerstpakket aangevuld met een lekkere wijn en een mooie pasta-set in de vorm van pastaborden en serveerschalen.

Maar  ook Oosterse kerstpakketten mogen tot themapakketten  gerekend worden. Veel kruiden, oliën en specerijen kenmerken de oosterse keuken. Wokken is en blijft een trend in deze kerstpakketten, vooral omdat de smaken en vitaminen daardoor bewaard blijven en wokken dus lekker én gezond is.

Thema kerstpakketten al jaren een hit!

De thema kerstpakketten hebben elk jaar weer een nieuwe trend, maar toch zijn er ook blijvend terugkerende thema’s. Hollandse kerstpakketten en Oud-Hollandse kerstpakketten blijven een terugkerend en populair fenomeen. Vaak boordevol Hollandse producten verpakt in verpakkingen met oud-Hollandse motieven. Met rood-wit-blauwe kleur schakeringen of juist oranje. Typisch Hollandse producten zijn erwtensoep, rookworst, roggebrood, ontbijtkoek enzovoorts.

Als laatste kunnen kerstpakketten maatschappelijk verantwoord ondernemen als thema hebben. Recycling, biologisch of fair trade staat dan centraal. Ook een goed doel kan als thema dienen voor een kerstpakket. Al deze aspecten hebben betrekking op het thema duurzaam ondernemen en dat ziet u ook terug bij de online kerstpakketten leveranciers en bij de groothandel .

Kortom Thema kerstpakketten blijven een origineel kado. Net wat anders dan een standaard kerstpakket!

Klik op de afbeeldingen en bekijk alle kerstpakketten met een thema!

Thema kerstpakketten