Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Themalijn heerlijk kerstpakketten

De naam zegt het al: heerlijk! De producten uit onze themalijn ‘Heerlijk’ zijn stuk voor stuk verrukkelijk. Het is dan ook een understatement om te zeggen dat wij trots zijn op ‘Heerlijk kerstpakketten. De producten zijn ontwikkeld, getest en gecheckt door meesterbakker Robèrt. Als er iemand in Nederland verstand van zaken heeft, is hij het wel!

Stelt u zich het eens voor. Een bakkerskeuken, tien uur ’s morgens op een zaterdag. De klanten komen net binnen en ruiken die heerlijke geur van het eten. Of ze nou voor een halfje wit of een verjaardagstaart komen, ze nemen altijd wat extra mee. Dat gevoel proberen wij uw medewerkers mee te geven in de themalijn Heerlijk kerstpakketten. De producten doen dat op zich al, maar de aankleding en warmte waarmee de kerstpakketten zijn gemaakt, maken alles af.

De kerstpakketten met themalijn heerlijk zijn een samenstelling van een prachtig merk, en eigen smaak. Voor ons is het belangrijk dat originaliteit, kwaliteit ontmoet. Zo kom je tot geschenken waar iedereen blij van wordt. En stiekem worden wij daar nog het meest blij van.

Heerlijk kerstpakketten als thema, hoe komt dat tot stand?

Het ontwerpen van kerstpakketten is een heel proces. Zo ook met de themalijn ‘Heerlijk ‘. Het begint met een idee, een gevoel, een schets. Dan worden de beste producten gezocht bij wat we willen maken. De producten van Robèrt zijn daar een goed voorbeeld van. Vervolgens komt in de showroom alles bij elkaar en wordt er een foto gemaakt. Vanaf dit moment gaat alles heel snel.

Voordat je het weet is het dan al oktober. De kerstgeschenken komen online te staan en de eerste aanvragen komen binnen. Het is een dubbel gevoel, aan de ene kant ben je trots om iedereen te laten genieten van wat je gemaakt hebt en aan de andere kant is het moeilijk loslateHeerlijkn. Het idee dat we dit elk jaar mogen doen stelt ons dan weer gerust.