Toevoeging kerstpakket, wat kies jij?

Wanneer je in de webshop van Kerstpakkettenplaza een fraai kerstpakket hebt gevonden (en dat vind je er gegarandeerd) dan kun je ook nog overwegen om naast dat kerstpakket je medewerkers een tijdschriftenbon te overhandigen. Deze bon kun je toe laten voegen aan het kerstpakket. Een goed gevuld kerstpakket en een tijdschriftenbon voor de vrije uurtjes zal zeker worden gewaardeerd. Ken vooraf je budget en je weet hoeveel je kunt besteden aan alleen een kerstpakket of een kerstpakket aangevuld met een tijdschriftenbon. Wat je ook kiest, zowel de kerstpakketten als ook de tijdschriftenbonnen zijn te bestellen in diverse prijsklassen. Ook met een klein budget kun je bij ons terecht voor prima kerstgeschenken.

Neem contact met ons op en het wordt voor je geregeld. Vraag altijd een offerte aan, ook als je al zeker weet dat jij de bestelling gaat plaatsen. Door de offerte krijg je namelijk duidelijkheid over de kosten, wel of geen verzendkosten. Alles heb je op die manier op mail staan en er volgen dan geen onaangename verrassingen meer. Dus natuurlijk bestel jij je kerstcadeaus bij Kerstpakkettenplaza, maar vraag in elk geval ook een offerte aan.

Toevoeging voucher (kerstcomplimenten) bij kerstpakket

Je kunt aan het einde van het jaar je medewerkers verrassen met een fraai kerstpakket, een pakket boordevol heerlijke producten. Je bent bij ons, Kerstpakkettenplaza verzekerd van de beste kwaliteit en een optimale service. Wil je aan dit fraaie kerstgeschenk nog iets toevoegen dan zou je kunnen kiezen voor kerstcomplimenten. Deze kerstcomplimenten geef je in de vorm van een waardecheque, die de ontvanger zelf kan verzilveren.

Geef aan  hoeveel geld je hieraan wil besteden en wij zetten de euro’s om in punten, waarvoor jouw medewerkers een leuk artikel, een belevenis uit kunnen kiezen. Vouchers kunnen ook zonder kerstpakket worden besteld en voldoen ook in dat geval prima als kerstcadeau. Er zit een beschrijving bij de voucher hoe je deze moet gebruiken om je cadeau te krijgen. Wanneer medewerkers moeite hebben met het verzilveren van de voucher dan zal onze klantenservice hulp bieden.

Toevoeging kerstboodschap bij kerstpakket

Als jij als werkgever zelf de kerstpakketten uitreikt en overhandigt aan je medewerkers, bijvoorbeeld tijdens de kerstborrel, dan zul je een dankwoordje paraat hebben. Dat hoeft geen ellenlange speech te zijn. Een kort woord hoe het bedrijf ervoor staat, een woord van tevredenheid en dank aan alle medewerkers, die hard voor het bedrijfsresultaat werken en misschien een blik in de toekomst. Jouw personeel zal zich meer verantwoordelijk voelen voor het bedrijf als jij iedereen bij het bedrijf betrekt. Dit zal positieve gevolgen hebben voor alles wat er op de werkvloer gebeurt.

Ben je echter niet in de gelegenheid om  je mensen zelf te woord te staan, dan is een boodschap die je toevoegt aan het kerstcadeau een goede oplossing. Je kunt ook een afdelingshoofd vragen om in jouw plaats de toespraak van tevredenheid en dankbaarheid te houden. Hoe je het doet is eigenlijk minder belangrijk, als je het maar doet! Houd je mensen op de hoogte van het reilen en zeilen van de zaak, het einde van het jaar is daar een zeer geschikte tijd voor, zodat je ook nog heel even en voorzichtig in de toekomst kunt kijken.

Het maakt je mensen enthousiast en ze zijn meer gedreven om een stapje extra voor jou en je bedrijf te zetten. Tevens voelen zij zich nog meer verantwoordelijk voor “hun” bedrijf. Toevoeging van een kerstboodschap bij het kerstpakket, ga er even voor zitten, maar wacht daarmee niet tot december, want op dat moment ontbreekt het je aan tijd. Tijd die je dubbel en dwars terug verdient door betere prestaties van je medewerkers.

Sympathieke toevoeging aan de kersttraditie

Als jij bij Kerstpakkettenplaza je kerstpakketten bestelt dan doe je gratis en automatisch mee aan het financieel steunen van verschillende goede doelen. Op onze website zie je welke goede doelen wij steunen. Wanneer jij je bestelling plaatst geef jij aan welk goed doel er namens jouw bedrijf gesteund mag worden. Bij elke afbeelding van een Sintsurprise of kerstpakket staat een bedrag dat per verkocht pakket afgedragen wordt aan een door jou te bepalen goed doel. Daarnaast steunen wij nog 3 goede doelen extra met 2 euro per verkocht pakket.

Deze pakketten zijn duidelijk herkenbaar aan het gouden twee euromunt logo. Dat zijn dit jaar: Kika, Natuurmonumenten en Voedselbanken Nederland. Een sympathieke toevoeging aan de kersttraditie, zo vinden wij van Kerstpakkettenplaza en met ons velen, dat blijkt wel uit de hartverwarmende reacties en het grote aantal bestellingen van de goede doelen pakketten.