Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Top 10 best verkochte kerstpakketten

Top 10 best verkochte kerstpakketten binnen ons assortiment!Het blijft natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak. Wat het kerstpakket voor de een doet, doet het nu eenmaal niet voor de ander. Gaat u dit jaar voor een gezellig traditioneel kerstpakket of wellicht voor een volledig biologisch kerstgeschenk. Om inspiratie op te doen presenteren we vol trots onze Top 10 best verkochte kerstpakketten en hopen u daarmee van dienst te mogen zijn.

Top 10 Best verkochte kerstpakketten; veel food items

Top 10 best verkocht kerstpakketten – Het is natuurlijk een moment opname, echter geeft het een duidelijk beeld waar de trends binnen de collectie kerstpakketten 2016 liggen.

Goed gevuld, met een speciaal thema of kleur. Kijk maar eens en laat u verrassen door de meest populaire kerstpakketten van dit moment. Klik hier voor de top 10 best verkochte kerstpakketten.

Jaarlijk weer een hele toer om de beste kerstpakketten te samenstellen, ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd. Van mooie kleine kerstpakketten tot grote weelderige kerstgeschenken. Allemaal gemaakt met oog voor mens en milieu en natuurlijk helemaal volgens de laatste trends. Verras uw mensen en bekijk hieronder de top 10 beste verkochte kerstpakketten.

top 10 best verkochte kerstpakketten