Top 5 kerstpakketten

Onze vaste klanten kennen onze categorieën kerstpakketten: de Goede Doelen kerstpakketten, de traditionele kerstpakketten, de food kerstpakketten, de wellness kerstpakketten, de kunstzinnige kerstpakketten en zo hebben we nog meer fraaie kerstgeschenken. Genoemde kerstpakketten zijn allemaal zeer populair gebleken, maar ook onze andere kerstgeschenken vinden gretig aftrek. Denk daarbij aan de drank kerstpakketten, de favoriete tijdschriften cadeaubonnen, de snel groeiende interesse in de zelf samen te stellen pakketten in een van onze showrooms, de verrukkelijke Italiaanse pakketten, de foto op linnen en de eigen keuze kerstpakketten (kerstcomplimenten, werknemers kiezen zelf hun cadeau). En niet te vergeten de Sintsurprises. Welk fraai kerstpakket en/of welke heerlijke Sintsurpise heeft dit jaar jouw voorkeur?

Keuze uit meer dan 5 top kerstpakketten

Welke keuze je ook maakt, wij garanderen kwaliteit in elk kerstpakket en kwaliteit van elke Sintsurprise. Het assortiment is groot. Je kunt kiezen uit alleen maar top kerstpakketten. Voor ieder zal een top 5 of top 3 van de pakketten er anders uitzien. Zoveel mensen zoveel wensen, vandaar ons ruime aanbod. Bestel je al jaren traditionele kerstpakketten, omdat deze jouw voorkeur hebben en jij daar heel leuke reacties op krijgt? Dan zul je dat dit jaar wellicht weer doen. Ga je een keer voor verandering ook dan kun je uit veel verschillende pakketten te kiezen. Heb je hulp nodig? Vraag het ons, onze ervaring zorgt ervoor dat wij je prima van dienst kunnen zijn. Wanneer je personeelsbestand drastisch is veranderd, dan wil je wellicht ook de kersttraditie daarop aanpassen. Het is namelijk de bedoeling dat het kerstgeschenk geschikt is voor jouw mensen. Keuze genoeg uit diverse categorieën in verschillende prijsklassen. Dus ook dit jaar slaag jij voor je kerstpakketten gegarandeerd bij Kerstpakkettenplaza.

Zet je wensen op een rijtje

Wanneer jij op zoek gaat naar kerstpakketten voor kerst 2017 voor je medewerkers dan is het erg praktisch om je wensen op een rijtje te zetten. Weet wat je wil en weet wat je kunt besteden per medewerker. Kun je extra uitpakken dit jaar? Investeer dan ook extra in je medewerkers. Wat denk je ervan om ook het Sinterklaasfeest dit jaar te vieren met een leuke Sintsurprise. Dat is al mogelijk vanaf een klein bedrag. Medewerkers zullen het zeker waarderen en graag een stapje extra doen voor jouw bedrijf als jij laat merken dat ze belangrijk voor je zijn. Waarmee kun je jouw mensen op een originele manier verrassen? Denk er alvast over na en noteer wat er in je op komt. Dit zal je straks helpen bij het kiezen van het meest geschikte kerstpakket.

Allemaal toppers in meer dan één opzicht

Of je nu vraagt naar onze top 5 van meest verkochte pakketten in voorgaande jaren bijvoorbeeld of naar de mogelijkheden van het aanbrengen van wijzigingen in een kerstpakket, onze klantenservice kan je helpen. Je komt steeds opnieuw uit bij de voordelen van het online bestellen van de kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.

Online staat straks het gehele assortiment in al zijn pracht tentoongesteld voor onze klanten. Je ziet afbeeldingen van de pakketten in totaliteit, maar je kunt tevens lezen welke producten er zich precies in het pakket bevinden. Je kent de prijs en weet als je onze 10 beloften leest waar wij aan voldoen. Geen reden meer om te twijfelen. Je kunt met een gerust hart de verzorging van de kerstpakketten aan ons overlaten. En bij vragen neem je contact met ons op, wij helpen je graag verder. Welk cadeau je kiest bepaal jij. Jij kent de ontvangers en weet als de beste wat daarvoor geschikt is.

Wij durven te stellen dat alle kerstgeschenken toppers zijn. Jij zult echter een ander pakket op nummer 1 zetten dan je buurman bijvoorbeeld. Deze variatie maakt ons werk erg afwisselend en zeer aangenaam. Ook kunnen wij door het reuze en zeer gevarieerde aanbod werkgevers prima adviseren als zij enkele gegevens met ons delen. We kunnen meer toezeggingen doen als er producten gewisseld moeten worden en we gaan mee met de snel opkomende trend van het zelf samenstellen van pakketten. Houd rekening met de voorwaarden: op tijd je bestelling plaatsen en minimaal 50 kerstcadeaus afnemen. Interesse in onze nieuwsbrief, ook dat kan online geregeld worden als jij je e-mailadres aan ons doorgeeft. Bestel straks een van onze toppers, door voor ons te kiezen, kies je voor mens en milieu, voor duurzaamheid. Met onze kerstcadeaus kies je voor toppers in meer dan één opzicht.