Touch of gold kerstpakketten

Touch of gold kerstpakketten – Er is geen kleur zo feestelijk en onlosmakelijk verbonden met Kerst dan Goud!  Dit Kerstseizoen is goud nog uitbundiger aanwezig dan voorheen. Wij voegen een ‘Touch of Gold’ toe aan onze verpakkingen. Door goud te combineren met wit, sfeervolle fotografie, natuurlijke achtergronden van wit hout en vezelig papier ontstaat een stijlvol en warm geheel.  De positieve teksten als ‘ There’s a lot to share’ en ‘Little things make big days’ in een handgeschreven lettertype maken deze lijn vriendelijk en optimistisch. Pak met Kerst eens extra feestelijk uit en geef je medewerkers dit sprankelende kerstpakket met ‘A touch of Gold’. Kortom Sparkle, cheers & Enjoy!

Touch of gold is niet alleen het themalijn met een prachtige trendy look. Wij hebben speciaal voor u een Touch of gold kerstpakketten samengesteld. De pakketten bevat uitsluitend smaakvolle producten die heel goed van pas zullen komen tijdens de feestdagen!

Touch of gold kerstpakketten vergelijken

Natuurlijk wenst u het beste Touch of gold kerstpakketten te vinden! Vergelijk dan de Touch of gold kerstpakketten op onze site. Het is ook mogelijk om een Touch of gold kerstpakketten volledig opmaat te laten maken. Neem daarvoor contact op met een van onze medewerkers. We zijn er zeker van dat we het geschikte Touch of gold kerstpakketten van uw wensen kunnen samenstellen. Dus niet geheel gevonden dat wat u wenst? Neem dan contact met ons op!

Touch of gold kerstpakketten kopen

Als u het kerstpakketten van uw wensen heeft gevonden, is het kopen natuurlijk erg eenvoudig! Met een paar muisklikken is het geregeld. U kunt kiezen wanneer u uw Touch of gold kerstpakketten laat bezorgen. U kunt zelfs aangeven of u de pakketten voor 12.00u wenst te ontvangen. Wat is er nu leuker dan gezellig op onze site het beste pakket voor medewerkers of relaties uit te zoeken? Maar we realiseren ons dat het best wel een hele klus kan zijn. Met de themalijn van Touch of gold zit u zeker goed. De prachtige luxe producten met dito uitstraling dragen daar natuurlijk aan bij. Met al onze kerstpakketten steunt u automatisch “Uw Goede doel” u leest er meer over bij Kerstpakketten en Goede Doelen.

Touch of gold kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Kies voor het bestellen van uw kerstpakketten voor Kerstpakkettenplaza.nl. Met meer dan 25.000 klanten, mogen we zeggen dat we in de afgelopen 15 jaar een behoorlijke expertise opgebouwd hebben. Eenmaal besteld is het wachten begonnen. We begrijpen dat u bijna niet kunt wachten op de reactie van uw mensen. Touch of gold is het merk voor prachtige, trendy fooditems. Dit jaar introduceren wij de touch of gold food lijn. De warmte en sfeer van Touch of gold in combinatie met heerlijke producten. Touch of gold wenst voor iedereen: onbeperkt genieten in een sfeervolle ambiance. Kies voor klasse met themalijn Touch of gold!

Klik op de onderstaande afbeelding en u komt op een pagina waar u de meest mooie Touch of gold kerstpakketten zult aantreffen. Een offerte aanvraag is snel geregeld en natuurlijk geheel vrijblijvend!

Touche of gold kerstpakketten

Touch of gold kerstpakketten