Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Traditioneel kerstpakket bestellen

Traditioneel kerstpakket bestellen? – Kerstpakkettenplaza heeft verreweg het grootste online aanbod aan traditionele kerstpakketten. Met meer dan 1.000 verschillende standaard kerstpakketten hebben wij voor ieder budget een leuk kerstpakket.

Traditioneel kerstpakket bestellen? Het gebeurt al eeuwenlang en is daarmee een traditie in Nederland. Waar vroeger vooral boeren en ambachtslieden hun knechten een goed gevulde mand meegaven als extraatje tijdens de koude winterdagen is de samenstelling door de jaren heen sterk veranderd. Kerstpakketten worden tegenwoordig in verschillende vormen en maten gegeven en zijn inmiddels een traditie dat niet meer weg te denken is uit onze samenleving.

Traditioneel is een kerstpakket een mand, tas of doos rijkelijk gevuld met diverse etenswaren en dranken. Daaraan wordt vaak een blijvend voorwerp in de vorm van huishoudelijk (kook) apparatuur, serviesgoed, decoratieve objecten enzovoorts toegevoegd. Fleece dekens, handdoeken, badjassen, mutsen enzovoorts komen ook vaak terug.

Traditioneel kerstpakket bestellen voor medewerkers of relaties

Vrijwel standaard bevat een traditioneel kerstpakket een fles wijn. Dit kan rode, witte, rosé of glühwein zijn. Ook thee, koffie, chocolade melk en/of cappuccino, water en vruchtensappen zijn veel voorkomende dranken. Echter zijn er ook halal kerstpakketten die geen alcohol bevatten.

Ook het geven van relatiepakketten wordt steeds meer een traditie. Om de onderlinge band te versterken en de samenwerking te stimuleren geven steeds meer bedrijven een relatiegeschenk aan hun zakenpartners. Daarom hebben wij vele wijngeschenken en drankpakketten op onze site opgenomen. Hiermee kunt u uw zakenpartners eens op een originele wijze verrassen. Maar ook een traditioneel kerstpakket is en blijft verreweg het meest populair als kerst- of relatiegeschenk. Het geeft toch een echt kerstgevoel om zo’n mooie doos uit te pakken en verrast te worden door de verbluffende inhoud. Een kunstwerk in de vorm van een beeld is ook een bijzonder kerstgeschenk.

Maar ook naast traditionele kerstpakketten leveren wij kerstpakketten op maat en hebben wij maar liefst drie eigen keuze concepten. Dus of u nu een traditioneel kerstpakket in welke samenstelling dan ook zoekt, of een alternatief kerstgeschenk, wij helpen u graag met een bijzonder kerstpakket.

Klik op onderstaande pakket en navigeer door onze site op zoek naar de mooiste traditionele kerstpakketten van Nederland!

traditioneel kerstpakket bestellen