Traditionele kerstattenties kopen

Traditionele kerstattenties kopen! Bent u op zoek naar echt leuke traditionele kerstpakketten? Misschien wilt u dit jaar wel groots uitpakken en uw personeel en relaties allemaal verrassen rondom de feestdagen. Een goede keuze om dat te doen, want u doet er anderen een groot plezier mee en het is goed voor het imago van uw bedrijf. 

U wilt niet zomaar het eerste geschenk wat u tegen gaat komen, u wilt wat bijzonders. Het zijn toch mensen waardat u het hele jaar mee samen heeft gewerkt en u wilt ze graag bedanken. Hoe kunt u dan de beste traditionele kerstattenties kopen en zorgen dat de reputatie hoog wordt gehouden? Wij hebben de oplossing voor u! U kunt bij ons namelijk erg veel mooie traditionele kerstattenties kopen. Hierdoor kunt u er op rekenen dat u uw personeel en relaties echt gaat verwennen en dat zij zich ieder jaar nog deze kerst zullen herinneren.

Uitgebreid aanbod traditionele kerstattenties 

Er worden u erg veel traditionele kerstattenties aangeboden bij Kerstpakkettenplaza.nl. Ieder jaar doen wij ons uiterste best om een mooie collectie te selecteren en doordat wij al jarenlang ervaring hebben, is het ons ook dit jaar weer gelukt! Wij hebben een ruim assortiment met veel mooie traditionele kerstattenties voor u klaarstaan. Er is een optie dat u per thema gaat kijken, maar u kunt ook zelf een pakket samenstellen. Wij hebben namelijk gemerkt dat het echt een trend aan het worden is, om zelf een pakket samen te stellen. U kent uw personeel en relaties het beste, daarom is het fijn dat u zelf kunt selecteren welke producten er in het kerstpakket komen. De traditionele kerstattenties mogen uiteraard niet ontbreken en daarom hopen wij dat u bij ons snel een keuze kunt maken. Er kan nu de tijd genomen worden om bij ons een kijkje te nemen, het zal u verbazen en verrassen wat wij u allemaal aanbieden! 

Traditionele kerstattenties en belastingen 

U als werkgever gunt uw personeel ook wat extra’s, maar welk budget is er dit jaar beschikbaar? De traditionele kerstattenties zijn ideaal om dit jaar in te zetten om uw personeel te verwennen en te laten merken dat u zo blij bent met hun inzet. U kunt daarnaast een belastingvoordeel halen uit de kerstpakketten. De attenties zijn namelijk fiscaal aftrekbaar in 2022, Bekijk hier de WKR regeling ( https://www.kerstpakkettenplaza.nl/kerstpakketten-fiscale-informatie/) . Sinds januari van dit jaar is er een nieuwe werkkostenregeling van kracht, namelijk dat u de kerstattenties belastingvrij mag schenken. Deze zitten namelijk in de vrije ruimte. Een mooie kans om daar wat mee te doen en uw personeel zal er ook erg blij van worden. 

Goede doelen en traditionele kerstattenties 

Met het kiezen voor traditionele kerstattenties draagt u automatisch bij aan uw goede doelen. Aan het einde van het jaar staan we vaak met zijn allen stil bij andere mensen die het minder goed hebben dan wij hier. Daar kunnen we nu ook allemaal iets voor betekenen door hen te steunen middels het goede doel. Hierdoor doen we wat goeds voor elkaar. Het is goed om daar even bij stil te staan en dan in te zien dat een klein gebaar een groot verschil kan maken. Door bij ons kerstpakketten te bestellen kunt u ook uw steentje bijdragen.  Onze traditionele kerstattenties lenen zich daar uitstekend voor, dat is toch mooi? 

Online traditionele kerstattenties kopen 

Kerstpakkettenplaza.nl staat voor u klaar als u traditionele kerstattenties nodig heeft. Bekijkt u daarom direct het ruime assortiment. Let op de thema’s, de goede doelen en de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. Het gaat erom dat u in gaat zien wat alle voordelen en mogelijkheden zijn wanneer u bij ons gaat bestellen. Onze klantenservice staat voor u klaar als u vragen heeft of wanneer u graag wilt dat er iemand met u meedenkt. Wij zorgen er voor dat u een ruime keuze aan traditionele kerstattenties heeft, zodat u uw personeel en relaties kunt verrassen met de feestdagen. Dit geeft u toch ook een goed gevoel? U gaat er zoveel mensen mee verrassen, weet u al welke traditionele kerstattenties het dit jaar gaan worden? Laat u inspireren door onze website, het aanbod is groot en zeer gevarieerd. Wacht niet tot de meest favoriete producten zijn uitverkocht, maak uw keuze nu er volop aanbod is.