Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Uniek kerstpakket

Als u op zoek bent naar een uniek kerstpakket dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gemakkelijk, vertrouwt en snel kunt u online kiezen uit vele unieke kerstpakketten. Met de meeste keuze en een diversiteit aan samenstellingen kunt u vast en zeker een origineel kerstgeschenk kiezen. Gesorteerd in verschillende prijscategorieën is er voor ieder budget een uniek kerstgeschenk te vinden.

Een uniek kerstpakket, wat is dat dat? Wat men onder uniek verstaat is voor een ieder verschillend. Uniek kan zijn: de enigste in zijn soort, als u dat wilt dan kunt u het beste voor een persoonlijk kerstpakket kiezen. Een kerstpakket die u geheel zelf samenstelt is de meeste unieke natuurlijk. Dan kan u met trots zeggen dat dit de enigste in zijn soort is. Uw kerstpakket op maat samenstellen is de meeste unieke vorm die wij voor u hebben.

Uniek kerstpakket bestellen voor medewerkers? Het kan!

Ook is het uniek om elke medewerker zelf een kerstpakket te laten kiezen. Zo kan iedereen voor zichzelf het meeste gewenste kerstgeschenk kiezen. Dan weet u zeker dat de ontvanger er uiterst content mee zal zijn, hij of zij heeft het immers zelf uitgekozen! De ontvanger heeft de keuze uit een wel zeer breed aanbod; vele soorten gereedschap, keukengerei, eet- en drinkwaren enzovoorts.

Als laatste kunt u ook kiezen voor een uniek themapakket. In onze collectie treft u verschillende thema’s aan met elk een uniek karakter. De inhoud is dan speciaal afgestemd op een bepaald thema zoals een land, een streek of provincie, of bijvoorbeeld speciaal gericht op mannen of vrouwen. Zo is er pakket met als thema Friesland, Limburg of Twente. (oud) Hollands is ook een veelvoorkomend thema. Echte verwenpakketten in de vorm van welness en Rituals giftsets zijn ook een zeer welkom geschenk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook een terugkerend thema en gedachtegang dat steeds meer bedrijven koesteren, ook bij het kiezen van een kerstpakket. Duurzaamheid staat dan centraal. Hierop inspelend zijn er verschillende fair trade en/of biologische kerstpakketten ontwikkeld met een bijzonder en uniek karakter. Ook halal kerstpakketten zijn uniek in hun soort.

Klik eenvoudig op de onderstaande afbeelding en bekijk uw uniek kerstpakket.

Uniek kerstpakket