Verras je medewerkers op 5 december

Het bedrijf is in veel opzichten afhankelijk van de inzet van het personeel. Goed personeel met hart voor de zaak is belangrijk voor goede bedrijfsresultaten. Koester jouw mensen en toon waardering en tevredenheid over hun bijdrage aan het bedrijf, zonder personeel geen bedrijf! Laat je zien op de werkvloer, toon betrokkenheid bij ziekte, geef letterlijk en figuurlijk schouderklopjes, zodat jouw mensen voelen dat hun werkzaamheden gewaardeerd worden. En je kunt nog meer doen…… De maand december is een maand bij uitstek om uit te pakken met cadeautjes voor je medewerkers. Let eens op hoe blij ze daarmee zullen zijn!

Inhoud van de Sinterklaaspakketten om je vingers bij af te likken.

Steeds vaker kiezen werkgevers ervoor om hun werknemers naast de kerstpakketten eind december ook een verrassing, een Sintsurprise, op 5 december te geven. Kijk je naar het aanbod en de prijzen ervan dan zul je daar ongetwijfeld ook graag aan meedoen. De Sinterklaaspakketten zien er verrukkelijk uit en zijn dat ook. De inhoud is heerlijk Sintsnoepgoed, een chocoladeletter, marsepein, banketstaaf/letter, schuimpjes, kruidnoten, pepernoten, speculaas, taai-taai.

Niet alleen kinderen zijn er dol op, ook volwassenen verras je hiermee. De lekkernijen zitten leuk en feestelijk verpakt in een Sinterklaastasje, een jute zak, een surprisedoos. Herken jij de namen van de heerlijke merken die je doen smullen? Sinterklaaspakketten om je vingers bij af te likken bestel je eenvoudig online bij Kerstpakkettenplaza.

Inhoud van de kerstpakketten heel verschillend, maar altijd verrassend goed.

De inhoud van de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza is zeer gevarieerd, maar altijd verrassend goed. Bekijk het aanbod en kijk ook naar de prijzen van de diverse kerstpakketten. Je krijgt waar voor je geld en wat ook erg belangrijk is, is dat je kiest voor eerlijke producten (bijvoorbeeld Max Havelaar, Fair Trade en MVO maatschappelijk = verantwoord ondernemen staan bij ons hoog aangeschreven) als je bij ons je kerstgeschenken bestelt. Het is een feest om een kerstpakket te ontvangen, lekkere producten, mooie producten, luxe en exclusieve artikelen, verzorgende producten. Een kerstpakket, een (h)eerlijk en feestelijk pakket, verrassend ook, in meer dan één opzicht.

Van eenvoudige kerstpakketten tot en met exclusieve cadeaus, voor ieder wat wils.

De ene werkgever zal elk jaar zijn of haar personeel verwennen met een boordevol foodpakket of traditioneel kerstpakket. Een andere werkgever gaat op zoek naar een kerstpakket met een totaal andere inhoud. Dat kan een voucher zijn voor een foto op linnen, een voucher waarmee de werknemer zelf het kerstpakket samenstelt, een tijdschriftenbon, een Italiaans kerstpakket, een kunstzinnig cadeau “dat meer zegt dan duizend woorden” of een drankpakket dat ook zeer geschikt is voor zakenrelaties.

Alle categorieën zijn de moeite waard om te bekijken en om inspiratie op te doen. Je hebt nu nog voldoende tijd om dat op je gemak te doen. Waarmee ga jij je werknemers dit jaar verwennen en verrassen? Maak er elk jaar een gezellig feest(je) van om het einde van het jaar af te sluiten en de kerstpakketten uit te delen. Toch best wel spannend hoe je medewerkers dit jaar zullen reageren. Ben er van overtuigd dat elke kerstpakket van Kerstpakkettenplaza, groot of klein, duur of goedkoop in goede aarde zal vallen. De gezellige kerstpakketten waar je even mee bezig bent om alles uit te pakken, de traditionele kerstpakketten en foodpakketten doen het elk jaar goed.

Wil je graag hierin verandering aanbrengen? Bij ons heb je die keuze uit stuk voor stuk mooie, bruikbare, luxe en/of kunstzinnige artikelen en producten, van eenvoudig en goedkoop tot en met luxe, bijzonder en exclusief. Ja hoor, je leest het goed. Bij Kerstpakkettenplaza valt wat te kiezen en je vindt er voor iedereen een geschikt cadeau.

Welke uitstraling hebben de kerstpakketten op jou?

Welk cadeau je ook kiest voor je werknemers, je geeft een kerstpakket dat jij zelf ook mooi, lekker, luxe, interessant of exclusief vindt. Uiteraard houd je zoveel mogelijk rekening met je doelgroep en dat is best moeilijk. Zoals wij echter stellen is een kerstpakket dat met aandacht is uitgekozen altijd een geslaagd cadeau.

Alle kerstpakketten zullen je verrassen wat betreft inhoud en uitstraling, dat zal de keuze niet eenvoudiger maken. Overweeg wat het beste bij jouw personeel past en kies voor dat kerstpakket en ben er van overtuigd dat je met een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza de plank nooit mis zult slaan. Zijn er enkele kerstpakketten die je voorkeur hebben en weet je echt niet welk  cadeau je moet kiezen voor kerst 2017, vraag onze medewerkers om even met je mee te kijken. Zij hebben veel ervaring en helpen je graag verder om het meest geschikte kerstgeschenk voor jouw medewerkers te vinden. Profiteer van deze ervaring en geniet straks van het resultaat.