Verrassings-kerstpakket

Verrassings-kerstpakket – Over twee weken is het al kerstmis! Als u nog geen kerstpakketten heeft besteld wees dan snel en bestel ze vandaag nog! Wij hebben vor uw medewerkers nog een mooi verrassings- kerstpakket die u nu nog, op het allerlaatste moment, online kunt bestellen.
Elk jaar zijn er weer klanten die pas op het laatste moment pas beslissen, hiervoor stellen wij deze verrassingspakketten samen. Elk jaar worden deze weer massaal besteld en krijgen wij alleen maar positieve reacties. Dat is niet voor niets, deze pakketten zijn extra goed gevuld.

Verrassings-kerstpakket? Super leuke keuze!

Op de site treft u in elke prijscategorie een rode kerstdoos aan, zo hebben we voor 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50 en 55 een leuk verrassingspakket. Dit pakket bestaat uit producten die wij overhouden uit onze voorraad. Deze willen wij natuurlijk graag verkopen en daarom stellen wij hier extra rijk gevulde kerstpakketten van. Zo zijn wij van onze overtollige producten af en krijgt u in verhouding meer producten voor uw geld. Wij garanderen u dat dit zeer leuke kerstpakketten zijn met een bijzondere en aantrekkelijk inhoud. De producten zitten verpakt in een traditionele kerstdoos. Zo ontvangt u een compleet kerstpakket die ook nog eens extra attractief is samengesteld.

Uniek aan deze verrassingskerstpakketten bij ons is dat u deze ook voor minder dan 10 stuks kan bestellen! Vraag er 10 aan via de bestelmodule en voer bij opmerkingen uw gewenste aantal in. U ontvangt dan per ommegaande een offerte op maat retour. Als u deze ondertekent en aan ons retourneert is uw bestelling definitief en kunt u uw medewerkers en/of klanten om een aangename wijze verrassen deze kerstmis!

Zo ziet u maar er is in iedere prijsklasse een verrassingspakket te vinden en jaarlijks mogen we deze dan ook in grote getale leveren aan honderden klanten in binnen- en buitenland.

Klik op de onderstaande afbeelding om naar de verrassings-pakket te bekijken.

Verrassings-kerstpakket