Verrassingspakketten

Heeft u ons gehele assortiment al bekeken en komt u er niet uit? Met zo’n enorme keuze aan kerstpakketten snappen we dat u het moeilijk vindt om het leukste pakket uit te zoeken. Daarom kunt u bij ons verrassingspakketten bestellen.

U kunt verrassingspakketten bestellen uit alle prijscategorieën. Als u het budget kiest, kiezen wij een mooi kerstpakket voor u uit. Dankzij onze jarenlange ervaring met kerstgeschenken, zijn we ervan overtuigd dat wij een kerstpakket voor u uitkiezen waar uw medewerkers gegarandeerd blij van worden. Het leukste is dat het voor u ook een verrassing blijft wat er in de kerstpakketten zit.

Verrassingspakketten bestellen op Kerstpakkettenplaza.nl

Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u de verrassingspakketten tussen de andere kerstpakketten in de verschillende categorieën. Wilt u echter een verrassingspakket bestellen met een bepaald bedrag, kunt u dit ook doen zonder eerst alle andere pakketten langs te scrollen. Dit kunt u doen door ‘Verrassingspakket’ in te typen in de zoekbalk. U krijgt dan een overzicht van al onze verrassingspakketten.

U kunt bij ons verrassingspakketten bestellen vanaf een bedrag van €15. De prijzen lopen daarna op tot €75.

Verrassingspakket bestellen per categorie

De verrassingspakketten zijn in iedere prijscategorie te vinden. Zo kunt u met elk budget terecht bij ons voor een leuk verrassingspakket. Heeft u een voorkeur voor een thema bij een pakket of een bepaalde stijl? Laat dit aan ons weten, dan houden we daar zeker rekening mee bij het kiezen van een mooi kerstpakket.

Kiest u bijvoorbeeld voor een verrassingspakket van €35 en heeft u graag een foodpakket voor uw medewerkers? Dan gaan wij binnen ons assortiment op zoek naar het beste foodpakket voor een bedrag van €35 per pakket. Geeft u graag een kerstpakket vol Spaanse lekkernijen? Of heeft u voorkeur voor producten van een bepaalde themalijn?

Heeft u vragen over verrassingspakketten bestellen of wilt u uw voorkeur doorgeven voor een thema? De medewerkers van onze klantenservice zitten voor u klaar! Neem telefonisch of per email contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

We wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw kerstpakketten! Kunt u niet kiezen? Verrassingspakketten zijn ook beslist een goede keuze.

Cadeautje met vraagtekens verrassingspakketten bestellen