Vrolijke kerstpakketten Kerstpakkettenplaza

De donkere dagen voor kerst kun jij als werkgever voor je werknemers wat opvrolijken door het overhandigen van kleurige en fleurige kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza. Uiteraard is de inhoud het meest belangrijk, maar een feestelijke verpakking mag zeker ook niet ontbreken. Je kunt kiezen voor je meest gangbare kleuren met kerst: zilver, goud, rood. Er zijn echter ook steeds meer andere kleuren waarmee je hoge ogen gooit. Kies je voor een kleur die je mooi vindt of moet de kleur een bepaalde betekenis hebben? De keuze is uiteraard aan jou. Kun je misschien kerstpakketten kiezen met de hoofdkleur of kleuren van je bedrijfslogo? Onderstaand wordt de betekenis van bepaalde kleuren kort samengevat.

  • Rood, de kleur van de liefde, warmte, vuur, rood is een opvallende kleur, een sterke kleur, geeft energie.
  • Blauw, de kleur die staat voor zakelijk, professioneel.
  • Groen, daarmee begint nieuw leven, de natuur, fris, rustige kalmerende kleur.
  • Geel, zon, licht en lente, daarmee omschrijf je de kleur geel, een vriendelijke en vrolijke kleur.
  • Paars, een kleur voor luxe en spiritualiteit.
  • Zwart, een krachtige kleur, zelfverzekerd, koel, mysterieus.
  • Wit, staat voor rein, fris, schoon, onschuldig en eenvoud.
  • Goudkleur, geeft je warmte, glans en staat voor welvaart.
  • Zilverkleur, strak, modern, elegant en een rustige kleur.

Feestelijke kerstpakketten sfeervol verpakt

Kleurig en fleurig daar word je vrolijk van. Kies voor je medewerkers feestelijke kerstpakketten die sfeervol zijn verpakt. Je hebt de keuze uit verschillende verpakkingen. Wil je het milieu helpen kies dan voor een fraaie mand, een feestelijke geschenkdoos, een prachtige tas en andere verpakkingen die je later nog eens kunt gebruiken.

De kerstpakketten hebben een naam en aan de naam kun je vaak al zien welk thema er wordt belicht. De inhoud van de traditionele kerstpakketten zit vaak in een feestdoos of geschenkdoos, de inhoud van de verwenpakketten zijn verpakt in onder andere een Rituals geschenkverpakking, flessen drank zijn verpakt in een kokerdoos, een feestelijke geschenkdoos, een geschenktas met decohanger of een houten geschenkkist.

Aan de verpakking wordt door Kerstpakkettenplaza evenveel zorg besteed als aan de inhoud. Ook wanneer jij besluit om je medewerkers een waardebon/tijdschriftenbon cadeau te doen zorgen wij voor een toepasselijke verpakking, een Giftcard in feestelijke verpakking. Wij vinden het belangrijk dat jij je medewerkers een fraai cadeau kunt overhandigen en daar trots op bent. En omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw medewerkers bestel jij jouw kerstpakketten en Sintpakketten bij Kerstpakkettenplaza. Wij zorgen voor feestelijke kerstpakketten die sfeervol zijn verpakt.

Kleurige, fleurige inhoud verpakt in doorzichtige folie

Wanneer jij naast kerst ook het feest van Sinterklaasfeest met je medewerkers viert en surprises voor je personeel koopt kijk in dat geval ook op onze site van Kerstpakkettenplaza bij de Sinterklaaspakketten. Voor heel weinig geld koop je de lekkerste en leukste cadeautjes voor je medewerkers. De surprises zitten verpakt in een vrolijk Sinterklaastasje, een jute zak of in folie. Sommige surprises zijn te mooi om weg te stoppen in een verpakking. Deze moet je meteen kunnen zien. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke speculaaspop, een verrukkelijke Piet van chocolade.

Doorzichtige folie is daarvoor de oplossing. Dat ziet er leuk en gezellig uit! Al die lekkernijen bij elkaar. Ook een vensterdoosje laat de lekkernijen goed zien en is leuk om te geven, met een chocoladeletter bijvoorbeeld of een mijter van marsepein. Een vrolijk Sinterklaastasje met kruidnoten, schuimpjes en andere lekkernijen ziet er feestelijk uit en kan vaker gebruikt worden of de kinderen kunnen er winkeltje mee spelen….. Een glazen wekpot boordevol heerlijk Sintsnoepgoed, of het boek van Sinterklaas gevuld met zoetigheden, een echte surprise!

Kerstpakkettenplaza laat kleuren spreken

Kun je jouw bedrijf in verband brengen met een bepaalde kleur? Laat die kleur dan overheersen in de kerstpakketten. Je kunt ook rekening houden met de kleur of kleuren van het logo van je bedrijf en daar de kleuren van de kerstpakketten op afstemmen. Hoe je het ook doet, kleuren roepen bepaalde sferen (stemmingen) op. Kleurig uitpakken met Kerstpakkettenplaza dat kan, bekijk de fraaie pakketten. Zowel de Sintpakketten als de kerstpakketten zorgen voor sfeer en gezelligheid alleen al bij het zien van zoveel vrolijke kleuren. Wil je met de kerstpakketten een bepaalde boodschap uitdragen of een bepaalde sfeer creëren dan kan dat met een bepaalde kleur. Kerstpakkettenplaza laat kleuren spreken en de sfeer bepalen.