Waarom geef je kerstpakketten?

Je hoeft niet mee te doen aan de traditie van kerstpakketten uitdelen aan je personeel in december, maar de meeste werkgevers vinden niet meedoen echt geen optie. Ze denken er geen minuut over na, ze houden de traditie van de kerstpakketten zelfs erg graag in ere. Waarom doen werkgevers dat eigenlijk? Daar is maar een antwoord op en dat is dat zij hun personeel waarderen, dat ze blij zijn met hun inzet en tevreden over de werkzaamheden. Ze willen hun medewerkers mee laten genieten van het feit dat het bedrijf een goed jaar achter de rug heeft, waaraan de werknemers een heel grote bijdrage hebben geleverd.

Goede redenen om je werknemers zo vlak voor de feestdagen te verwennen met een fraai kerstpakket. Het geeft je als werkgever veel voldoening om jouw mensen die een heel jaar voor je hebben klaar gestaan een kerstpakket te overhandigen. Kerstpakketten geef je met je hart, daar word jij zelf ook erg blij van. Bestel jij je kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza dan weet je dat je de juiste keuze maakt, want ook wij vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor jouw medewerkers. Dat moet een geruststellende gedachte voor je zijn, geen twijfel meer met wie je zee wil gaan, geen zorgen over de kwaliteit, de tevredenheid, de service en de levering als je voor ons kiest.

Het belang van kerstpakketten

Het belang van het overhandigen van kerstpakketten, het meedoen aan een oude traditie hoeft niet meer uitgelegd te worden. Je kent de impact van de kerstpakketten op je medewerkers. Je geniet van de blije gezichten en leuke spontane reacties. Je maakt er graag wat tijd voor vrij om het aanbod van Kerstpakkettenplaza straks te bekijken als er ook dit jaar weer een fantastisch assortiment op onze website en in onze showrooms te bewonderen valt. Wij hebben een duidelijke en eenvoudige indeling van de categorieën en de prijsklassen, zodat je prima overzicht hebt over een groot aanbod.

Kerstpakketten

Voordat je op zoek gaat naar de meest geschikte cadeaus voor je personeel dien je te weten wat je per medewerker of in totaal kunt uitgeven aan kerstgeschenken. Misschien wil je er dit jaar ook je zakenrelaties bij betrekken, dus de aantallen zijn belangrijk om uiteindelijk te weten wat je kunt besteden per pakket. Je kunt een onderscheid maken tussen de kerstpakketten voor de werknemers en de kerstcadeaus voor je zakenrelaties. Voor de laatste groep worden vaak de drankpakketten gekozen met of zonder snacks, met of zonder accessoires. Een fles of enkele flessen wijn feestelijk verpakt zijn een welkom kerstgeschenk.

Weet je dat een zakenrelatie liever bier dan wijn drinkt, ook daarvoor kun je bij Kerstpakkettenplaza terecht. Wij maken van alle drankpakketten een mooi geschenk, of dat één fles wijn betreft of zes flesjes bier, het wordt een feestelijk cadeau, daar kun je bij ons op rekenen. Lees onze tien beloften op onze website, dat is wat je kunt verwachten als je bij ons een order plaatst.

Kerstpakkettenplaza helpt je om flink uit te pakken

Een prachtig jaar achter de rug met je bedrijf? Tijd om deze resultaten met je mensen te vieren. Kerstpakkettenplaza helpt je graag om dit jaar flink uit te pakken. Wij hebben jarenlang ervaring en kunnen je prima adviseren, maar misschien heb jij ons advies helemaal niet nodig, want onze website is duidelijk en overzichtelijk. Je ziet de diverse categorieën en de prijsklassen waarin we kerstpakketten aanbieden. Het aanbod is reusachtig en zeer gevarieerd, dus je vindt gegarandeerd een mooi cadeau voor je medewerkers.

Misschien weet je ook dat je bij ons de mogelijkheid hebt om aan de inhoud van een kerstpakket wat te veranderen, zodat je zelf betrokken bent bij de samenstelling van de kerstgeschenken. Maar ook om de kerstpakketten helemaal naar jouw wens te maken of om een kerstpakket goed af te stemmen op de ontvangers. Heb je een fraai kerstpakket gekozen, maar zou je er graag een mooie fles wijn extra aan toevoegen, vanwege de mooie resultaten van je bedrijf, neem contact op en wij regelen het voor je. Overleg ruim op tijd met ons als er iets geruild, gewisseld of toegevoegd moet worden. Dit is voor ons mogelijk vanaf een order van 50 kerstpakketten. Wij zijn straks weer goed bereikbaar en onze klantenservice bestaat uit vriendelijke en ervaren mensen, die je graag te woord staan.