Wanneer bestel je kerstpakketten?

En dan krijg je die vraag… bestel jij dit jaar ‘even’ kerstpakketten? Het is voor velen een hele opgave en de druk is hoog. Je wilt toch geen kerstpakket kiezen dat niet in de smaak valt bij je collega’s, laat staan de baas! Gelukkig kunnen we u voorzien van een aantal bruikbare tips! Da’s toch handig, al zeggen we het zelf natuurlijk!

Wanneer bestel je kerstpakketten?

Onderstaande overzicht kunt u als leidraad gebruiken indien u dit jaar Kerstpakketten mag bestellen!

Aantal werknemers binnen uw organisatie    Beste besteltermijn
1 tot 25    Voor 15 november
25 tot 100    Voor 1 november
100 tot 250    Voor 15 oktober
Meer dan 250    Voor 1 oktober
Kerstpakket op maat?    Voor 1 november

Als u zich hier aan houdt, heeft u nog alle keuze en zijn de gewenste aantallen (meestal) voorradig.

Wanneer bestel je kerstpakketten voor veel verschillende medewerkers?

Kijk goed naar wat uw collega’s de afgelopen 4 jaar als kerstpakket hebben mogen ontvangen. Dubbele kerstgeschenken worden over het algemeen minder gewaardeerd. Een uitzondering op de regel zijn kerstpakketten die bestaan uit veel foodartikelen. Zogenaamde Foodpakketten vallen namelijk (bijna) altijd in de smaak.

Als u rekening dient te houden met geloofsovertuigingen en wensen vanuit de directie; bijvoorbeeld dat men het als ongepast ervaart wanneer er alcoholhoudende dranken in het kerstpakket voorkomen, zijn er ook voldoende mogelijkheden. Als extra aandachtspunt zijn natuurlijk Halal kerstpakketten, halal betekent namelijk meer dan alleen geen gebruik van varkensvlees en het weglaten van alcoholhoudende dranken – laat u goed informeren door uw kerstpakketleverancier.

Indien de diversiteit binnen uw organisatie groot is, is het lastiger. Diversiteit qua opleidingsniveau, leeftijd,  man/vrouwverhouding, etnische achtergrond, geloofsovertuigingen kan het u moeilijker maken om een kerstpakket vinden. Gelukkig hebben we onze medewerkers zo opgeleid dat ze u van een passend advies kunnen voorzien. Maak gebruik van onze klantenservice – we zitten er klaar voor.

Wanneer bestel je kerstpakketten? Nu een fluitje van een cent!

We gaan ervan uit dat we u met de bovenstaande tips op weg hebben geholpen en u weet het… onze klantenservice zit klaar om al uw vragen te beantwoorden.

klantenservice-kerstpakkettenplaza.nl
Klik hier voor de klantenservice van Kerstpakkettenplaza.nl