Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Wat is volgens Wikipedia een Kerstpakket

Wat is volgens Wikipedia een Kerstpakket

Wat is volgens Wikipedia een Kerstpakket? Graag laten wij u dit interessante stukje lezen. Wikipedia, u heeft er vast wel eens van gehoord. Wikipedia is de grootste online encyclopedie. In deze encyclopedie ontbreek natuurlijk de uitleg omtrent het kerstpakket niet.

Wikipedia: het kerstpakket

Wat is volgens Wikipedia een Kerstpakket. Een kerstpakket is een kerstcadeau, meestal in een kerstdoos of mand. Het is een samenstelling van producten, die een werkgever aan het einde van het jaar aan zijn medewerkers geeft. De kerstpakketteninhoud is ieder jaar anders. Vaak is de inhoud samengesteld met luxe levensmiddelen en er zijn ook kerstpakketten waar een blijvend hardware item aan is toegevoegd. Een zogenaamd kerstcadeautje. Daarnaast is het mogelijk om de medewerkers zelf een kerstpakket te laten kiezen. Dit zijn de zogenaamde eigen keuze kerstpakketten. Via een eigen online omgeving kan de medewerker kiezen voor een dagje uit of een leuk geschenk. Soms kan men ook kiezen voor een kerstpakket of het gegeven bedrag schenken aan een goed doel.

Het doel van het geven van een kerstpakket

Door middel van het kerstpakket wensen werkgevers hun medewerkers en/of relaties een prettige kerst. Het is een blijk van waardering en ieder jaar kijken de medewerkers weer uit naar wat er dit jaar voor hen uitgekozen is. Het geven van een kerstpakket is een traditie in onder andere Nederland en Engeland. Maar ook in Duitsland worden kerstpakketten steeds vaker gegeven. De Engelse vertaling van het kerstpakket is: Christmas package of Christmas present.

Het is logisch dat de uitleg: Wat is volgens Wikipedia een Kerstpakket niet mag ontbreken. Het kerstpakket is echt het meest gewaardeerde geschenk waar alle medewerkers ieder jaar weer naar uitkijken. Een echte waardering!

wat-is-volgens-wikipedia-een-kerstpakket