Wauw een kerstpakket!

Je denkt terug aan vorig jaar, het mooie kerstpakket wat je toen aan je medewerkers hebt gegeven. Weet je nog hoe verrast ze waren, kun je je de gezichten nog herinneren van je enthousiaste medewerkers en de bedankjes die je toen hebt gehad?

Dat is toch echt ieder jaar weer de moeite waard, alleen al daarom zou je je medewerkers verrassen met een mooi kerstpakket. Maar natuurlijk doe je het ook omdat je hen dankbaar bent, omdat ze het hele jaar door voor je klaar staan. Zonder je medewerkers kun je je bedrijf niet runnen en daarom is het goed dat je ze ieder jaar weer verrast met wat extra’s in de decembermaand.

Het idee, niet de prijs van het kerstpakket

Bij het cadeau doen van een kerstpakket, gaat het om het idee, om het gebaar dat je iets extra’s voor je medewerkers wil doen. Het gaat niet om de hoogte van het bedrag dat je uit gaat geven aan een pakket. Of dat je nu voor twintig euro een pakket samenstelt of voor vijftig euro, jij hebt de goede intentie als werkgever om wat extra’s te doen voor je personeel. Jouw personeel staat voor je klaar, iedere dag weer en daar ben je blij mee. Daarom is het goed dat je gaat bekijken hoe je dit jaar weer op een unieke manier al je medewerkers kunt verrassen.

Een thema pakket, een food pakket of toch een traditioneel kerstpakket? Er zijn mogelijkheden genoeg en daar kun je dus nu alvast naar kijken. Het afgelopen jaar hebben de food pakketten het erg goed gedaan. Deze pakketten zijn elk jaar erg succesvol en dat is goed te begrijpen, want het zijn goed gevulde pakket, met voor jong en oud veel lekkers. De dozen kunnen maar net dicht en het is iedere keer weer een groot feest als je deze kerstpakketten mag overhandigen. Je personeel zal ook erg blij zijn als ze een dergelijk kerstpakket uit mogen pakken, vaak kijkt het hele gezin er naar uit om samen alles te bekijken. Wat ga je eten met de feestdagen? Wat voor lekkers vind je in de kerstpakketten? Genoeg redenen om je personeel ook dit jaar weer eens goed in de watten te leggen, zodat zij deze momenten ook dit jaar weer met hun familie mogen ervaren.

Succes binnen het bedrijf mag gevierd worden

Binnen een bedrijf is er een juichmoment wanneer het goed gaat, zeker ook op financieel gebied. Dit wordt vaak als normaal beschouwd, toch is het goed om daar even bij stil te staan. Als het erg goed gaat, kun je wat extra’s doen voor je personeel. Misschien heb je een financiële meevaller gehad, heb je een nieuwe grote klant of wil je graag wat extra’s uitgeven om te laten zien hoe blij je bent met je personeel.

Het is goed dat je weet wat je uit kunt geven per medewerker als het gaat over een kerstpakket. Meestal kun je dit in het begin van het jaar al berekenen. Je hebt dan alvast een houvast  wanneer het aanbod van de kerstpakketten bekend wordt. Natuurlijk kan het budget door het hele jaar heen nog aan worden gepast, misschien een extra financiële meevaller of een kleine tegenvaller. Gelukkig zijn er bij Kerstpakkettenplaza.nl kerstpakketten te koop in verschillende prijsklassen en daar kun jij nu jouw voordeel mee doen. Het gaat immers om het idee en niet om de prijs van het pakket.

Kerstmis duurt nog even maar…

De kerstdagen staan voorlopig nog niet voor de deur, maar toch kun je er als werkgever al over nadenken. Stel je zelf daarbij een aantal vragen:

  • Wat was vorig jaar mijn budget?
  • Wat heb ik mijn medewerkers vorig jaar cadeau gedaan?
  • Wanneer heb ik de kerstpakketten besteld?
  • Welke pakketten vallen goed in de smaak?
  • Hoe heeft het personeel gereageerd op het cadeau?

Allemaal vragen waar je nu alvast over na kunt denken, waardoor je weet op welke kerstpakketten je je dit jaar wil richten. Zodra over een paar maanden dan bekend wordt welke kerstpakketten je worden aangeboden, kun je snel jouw keuze maken. Of dat het dit jaar een groter of kleiner pakket is dan vorig jaar, daar hoef je niet naar te kijken. Het gaat er om dat je als werkgever weer wat extra’s gaat doen voor je personeel. December is daar een maand bij uitstek voor en jouw personeel zal dat gebaar zeker weten te waarderen en ieder jaar weer graag het fraaie kerstpakket in ontvangst nemen.