Webshop Kerstpakkettenplaza

Wij zijn trots op onze overzichtelijke en duidelijke website. Onze website leidt je door onze webshop met alle fraaie kerstpakketten en Sinterklaaspakketten. Wij openen met de zin “Kerstpakkettenplaza, de leverancier die uw goede doel steunt”. Klinkt zeer sympathiek en dat is het ook. Door je aankopen van de kerstpakketten bij ons te doen kunnen wij veel goede doelen financieel ondersteunen. Het kost je niets en je doet automatisch mee als je een bestelling plaatst. Vervolgens zie je het snelmenu waarop je meteen kunt zien in welke categorieën wij cadeaus aanbieden. En dat zijn er veel.

De webshop van Kerstpakkettenplaza biedt je een groot assortiment in diverse categorieën. Wij willen dat onze klanten wat te kiezen hebben. Welke categorie heeft jouw voorkeur?  Ook per categorie valt er weer veel te bekijken en dus ook te kiezen. De pakketten zijn gerangschikt in volgorde van prijs, dat maakt het zoeken naar een geschikt kerstcadeau en een leuke Sinterklaassurprise eenvoudig. Onze klantbeoordelingen laten duidelijk zien dat onze manier van werken en onze cadeaus worden gewaardeerd. Heb je even tijd, lees de recensies.

Webshop Kerstpakkettenplaza, heel gevarieerd

In één winkel zoveel variatie dat vind je bij Kerstpakkettenplaza. Een heel gevarieerd assortiment kerstpakketten en Sintsurprises in diverse prijsklassen zorgt ervoor dat iedereen bij ons gegarandeerd en naar volle tevredenheid zal slagen. Zoveel mensen zoveel wensen en daarom zoveel verschillende cadeaus: de traditionele cadeaus namelijk veel etenswaren en drinken, maar ook kunstzinnige artikelen die misschien niet zo voor de hand liggen, maar als je de boodschap daarvan kent, zul je daar enthousiast van worden.

Verwenpakketten, luxe producten en artikelen om als werkgever een keer totaal anders voor de dag te komen met de kerstpakketten. De webshop van Kerstpakkettenplaza laat je zien hoe gevarieerd het aanbod is, hoeveel verschillende artikelen en producten er zijn ingekocht. Artikelen en producten van de beste merken, waardoor de kwaliteit is verzekerd ook van de kleine cadeaus!

Webshop Kerstpakkettenplaza, offerte aanvraag

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een offerte aanvragen. Ook als ze er al meteen zeker van zijn dat ze bij Kerstpakkettenplaza een order willen plaatsen. Deze offerte geeft namelijk duidelijkheid. Je kunt in de offerte precies onze afspraken nalezen. Wij hebben een offerte module op onze website geplaatst. Eenvoudig in te vullen, zonder gedoe! Na jouw aanvraag sturen wij je de offerte per mail terug en door ondertekening geef je aan dat wij de order kunnen uitvoeren. Alles staat duidelijk vermeld, vergissingen en vervelende verrassingen worden op die manier voorkomen. Gebruik het contactformulier NIET om een offerte aan te vragen. Dit contactformulier gebruik je om ons vragen te stellen.

Webshop Kerstpakkettenplaza en de goede doelen

In onze webshop is uitgebreid aandacht voor de goede doelen en dat is niet voor niets. Kerstpakkettenplaza is namelijk de leverancier die jouw goede doel steunt! Een sympathieke en hartverwarmende gedachte, een mooie kerstgedachte, waar jij zeer waarschijnlijk ook heel positief tegenover staat. Webshop Kerstpakkettenplaza en de goede doelen, het wordt vaak in een adem genoemd. Er wordt namelijk voor elk verkocht kerstpakket en voor elke Sintsurprise een bedrag gedoneerd aan een door jou opgegeven goed doel. Het bedrag dat per pakket wordt afgedragen, staat vermeld bij de afbeelding van het kerstpakket. Je kunt zo zelf zien wat de bijdrage is voor het goede doel namens jouw bedrijf. Bestel je 100 kerstgeschenken en wordt er per cadeau 0.50 eurocent afgedragen, dan ontvangt het goede doel 100 x 0.50 = 50,00 euro van Kerstpakkettenplaza namens jouw bedrijf.

Het kost je niets extra en je doet automatisch mee als je bij ons je bestelling plaatst. Wij maken elk jaar ook nog een selectie van drie bijzondere goede doelen. Kika, Natuurmonumenten en Voedselbanken Nederland kunnen dit jaar op ons rekenen. We hebben daarvoor speciale kerstpakketten in ons assortiment, die voorzien zijn van een gouden twee euromunt logo. Bestel je deze kerstpakketten dan doneren wij twee euro per verkocht pakket aan een van de speciaal daarvoor geselecteerde doelen namens jouw bedrijf. Een mooie afsluiting van het jaar: het steunen van een goed doel, zodat zij haar werk nog beter kan voortzetten.

Webshop Kerstpakkettenplaza en nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en aanbiedingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Eenvoudig online in te vullen: naam van je bedrijf, eigen naam en e-mailadres. De aanvraag van de nieuwsbrief vind je op de eerste bladzijde van onze website onder onze 10 beloften.