Welke goede doelen spreken jou aan?

Kerstcadeautjes uitdelen, je werknemers verwennen en die blije gezichten zien, geeft je veel voldoening. Wist je dat Kerstpakkettenplaza ook voor veel blije gezichten zorgt? En daar help jij aan mee. Op welke manier? Het is bekend dat wij hart hebben voor goede doelen. Dat laten wij zien door voor elk verkocht kerstpakket een bepaald bedrag af te dragen aan een goed doel. Hoe wij dat doen en wat wij doneren staat op onze website. Hier volgt een voorbeeld. Wij hebben een lijst opgesteld van de bedragen die wij afdragen per categorie, de prijscategorieën A tot en met I.

Jij bestelt bijvoorbeeld 60 kerstpakketten uit de categorie A. Categorie A betekent een pakket waarvoor je tussen de 5 en 20 euro betaalt. Voor elk besteld pakket uit de categorie A doneren wij 0,50 eurocent. Dat betekent dat wij na ontvangst van jouw betaling 60 x 0,50 = 30 euro aan het door jou gekozen goede doel doneren. Een ander voorbeeld. Jij bestelt 70 pakketten uit de categorie I, prijs 55 euro en hoger, donatie door ons per pakket 1,50 euro. Na ontvangst van jouw betaling doneren wij aan het gekozen goede doel 70 x 1,50 = 105 euro. Jij betaalt hiervoor niets extra, wel doneren wij namens jouw bedrijf.

Extra steun 3 goede doelen

Naast de vele goede doelen die je vindt op onze website en waar je een keuze uit kunt maken, hebben wij voor 2017 nog 3 goede doelen extra gekozen: Kika, Natuurmonumenten en Voedselbanken Nederland. Om deze doelen te steunen hebben we speciale kerstpakketten samengesteld, die jij kunt bestellen als jij wil dat wij aan deze doelen doneren. Deze speciale kerstpakketten worden duidelijk voorzien van een logo, een gouden 2 euromunt logo in de pakketfoto. Deze goede doelen ondersteunen wij financieel door per besteld kerstpakket 2 euro te doneren. Door jouw bestelling kunnen wij deze goede doelen financieel steunen en dat bedrag kan aardig oplopen. Wij doneren namens jouw organisatie of jouw bedrijf, het kost je niets extra. Je hoeft daar niets voor te doen. Draag jij deze goede doelen ook een warm hart toe? Bestel in dat geval je kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza. Wij zorgen ervoor dat het geld op de juiste plaats komt.

Steun je eigen gekozen goede doel

Heb je op onze website de lijst van goede doelen al bekeken? Zeker even doen, want jij kunt ons helpen om deze doelen financieel te ondersteunen. Jij bepaalt zelfs aan welk goed doel wij moeten doneren als jij bij ons je kerstpakketten bestelt. Een mooie kerstgedachte, die je niets kost, waarvoor je echt niets hoeft te doen. Jij geeft ons opdracht welk goede doel de donatie mag ontvangen, wij regelen het. Soms heb je meer affiniteit met het ene goede doel dan met het andere. Daarom is het zo geregeld, dat jouw keuze geldt aan welk goede doel wij doneren. De traditie van de kerstpakketten moet zoals je begrijpt om meer dan één reden in ere worden gehouden, zodat wij namens jou de goede doelen kunnen blijven steunen. Weet je dat jouw betrokkenheid bij de goede doelen heel goed zal vallen bij je medewerkers.

Origineel kerstpakket

Help ons om te helpen

Een mooie en zeer sympathieke manier om het jaar af te sluiten is een donatie aan een goed doel. Zoals wij van Kerstpakkettenplaza dit voor je regelen, is de manier waarop je dat kunt doen heel eenvoudig. Het enige dat jij hoeft te doen is bij Kerstpakkettenplaza je kerstpakketten te bestellen en een keuze te maken aan welk goed doel wij namens jouw bedrijf of organisatie een bedrag mogen overmaken. Er is geen enkele andere manier te bedenken waarop jij zo eenvoudig het goede doel steunt.

Een sympathieke actie zo vinden wij, die wij je graag aanbevelen. Het op deze wijze steunen van goede doelen heeft Kerstpakkettenplaza al veel complimenten en warme reacties opgeleverd. Wat echter veel belangrijker is, is dat door deze actie andere mensen geholpen kunnen worden op heel verschillende gebieden en op diverse manieren. Zo zie je maar dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Fijn dat jij ons daarbij wil helpen door je kerstpakketten bij ons te bestellen, bij voorbaat dank daarvoor. Als velen hun steentje bijdragen wordt het voor iedereen een hartverwarmende kerst.