Wellness kerstpakketten pure verwennerij

Wellness is een Engels woord. Wellness wordt door ons meestal niet vertaald, omdat men weet wat het betekent namelijk zich goed voelen. Wellness is een samengevoegd woord. Het is ontstaan door een samentrekking van well being en fitness. Wellness zou de oplossing kunnen zijn tegen stress, je zoekt geestelijk en lichamelijk evenwicht in een stressvolle omgeving, waardoor jij je meer ontspannen gaat voelen. Geen prikkels van buitenaf die je afleiden, maar puur genieten van het moment met de juiste producten die je daarbij helpen. Vind jij dit een passend cadeau voor jouw medewerkers, kies dan dit jaar voor de wellness kerstpakketten, een heel luxe en comfortabel kerstgeschenk. Een jaar lang hebben jouw medewerkers hard voor je gewerkt en zich prima ingezet voor het bedrijf. Zij verdienen ontspanning en een momentje voor zichzelf. De producten in de wellness kerstpakketten helpen daar prima bij.

Pure verwennerij

Ga jij voor jouw werknemers dit jaar met kerst voor pure verwennerij? Dan zijn in principe al onze kerstpakketten geschikt, maar heel speciaal zijn toch wel de wellness kerstcadeaus. Je geeft je mensen daarmee luxe en comfortabele producten, die voor ontspanning zorgen. Wellness kerstpakketten zijn persoonlijke en originele cadeaus, die voor zowel vrouwen als mannen zeer geschikt zijn.

Jij kent je personeelsbestand en kunt dat omzetten in de juiste aantallen mannelijke collega’s en vrouwelijke. Het uiterlijk van een wellness pakket verraadt of deze producten voor mannen of vrouwen zijn bedoeld, maar ook wanneer jij de productinformatie leest, weet je wat je bestelt. Er zijn tevens wellness kerstpakketten die zowel voor mannen als ook voor vrouwen geschikt zijn. Je mag er vanuit gaan dat alle wellness producten bestemd zijn om te genieten, pure verwennerij. Ontzettend leuk om cadeau te doen, maar zeker ook om te ontvangen.

Wellness cadeaus ook voor mannen

Een heerlijke massage, een behandeling bij de schoonheidsspecialist, naar de sauna enz., het wordt tegenwoordig door vrouwen maar zeker ook door mannen uitgekozen om lekker te ontspannen. Toch gebeurt dit het meeste als je het cadeau krijgt, het is nog steeds erg luxe om jezelf dit te gunnen. Wanneer je hiermee ervaring hebt, weet je dat het heerlijk is om eens per maand bijvoorbeeld een dergelijk momentje voor jezelf nemen. Je krijgt hierdoor energie en voelt je als herboren. Dus werkgevers geef jouw mensen deze boost en naast het feit dat het een comfortabel en luxe cadeau is, zal dit zeker (als bijkomstigheid) een positieve bijdrage aan je bedrijf leveren. Wellness cadeaus ook voor mannen. Dus ook voor een bedrijf met alleen mannelijke werknemers is dit een fraai kerstgeschenk.

Wellness kerstgeschenk een luxe cadeau

Niets ten nadele van de populaire, traditionele kerstpakketten, maar kijk eens goed naar de wellness cadeaus. Origineel en zeer persoonlijk als je eens anders uit wil pakken. Jij weet als geen ander wat er het beste bij je mensen past, wat de meest geschikte kerstcadeaus zijn voor jouw medewerkers. Dat is de grote plus bij ons ruime  en zeer gevarieerde aanbod. Bekijk straks het fraaie aanbod online of in de showrooms en wellicht krijg je inspiratie of een goed idee hoe jij dit jaar met kerst gaat uitpakken voor je personeel. Houd je het bij het vertrouwde traditionele kerstpakket met veel eten en drinken of ga je voor een luxe cadeau? Er is nog ruim de tijd om daarover na te denken.

Persoonlijke kerstpakketten

Als je kiest voor de food kerstpakketten, de traditionele kerstpakketten dan kies je voor veel eten en drinken als inhoud. Dergelijke kerstpakketten bevatten voor het hele gezin lekkernijen en zullen dan ook samen opgegeten worden. Wanneer je kiest voor een meer persoonlijk kerstcadeau, dan zouden de wellness kerstpakketten een prima keuze kunnen zijn. Deze geschenken bevatten luxe artikelen en producten voor hem en voor haar, verzorgende producten, maar soms ook met een comfortabele badhanddoek of badjas. Zou dit bij jouw mensen passen?

Bekijk je personeelsbestand, zijn er veel werknemers met gezinnen of juist veel alleenstaanden of collega’s met alleen een partner. Neem even de moeite om dit te bekijken. In een klein bedrijf zul je zelf dit overzicht sowieso hebben. Je hebt nog even de tijd om je daar in te verdiepen. Ook is het van belang als je met de voorbereidingen begint, dat je op de eerste plaats je budget kent. Van daaruit kun je straks op zoek naar de kerstpakketten 2017.