Wellness kerstpakketten

Wellness kerstpakketten

Wellness kerstpakketten vindt u bij ons in vele maten en soorten. Ook dit jaar hebben wij weer een mooi assortiment wellness kerstpakketten voor uw geselecteerd. Wij hebben dit jaar Wellness kerstpakketten met Rituals, Janzen en Riverdale artikelen!

Complete wellness kerstpakketten

Wij hebben dit jaar ontzettend veel verschillende kerstgeschenken met heerlijke wellness artikelen. Janzen artikelen en de bekende Rituals producten staan dit jaar centraal. Naast de mooie giftboxen hebben wij ook kerstpakketten aangevuld met andere artikelen. Dit om een ontspannen avond helemaal compleet te maken! Hierbij kunt u denken aan een heerlijke douche puff, hammandoek of handdoek. Ook hebben wij wellnesspakketten met toilettas of zoete en hartige lekkernijen. Deze producten maken de wellnesspakketten speciaal en compleet.

Een hammandoek is flinterdun en droogt heel snel. Dat is ontzettend handig voor in uw tas naar een dagje strand of voor een weekendje weg.  Over een weekendje weg gesproken. In een aantal wellness pakketten vindt u een Roompot Vakantiecheque. Met de Roompot Vakantiecheque kunnen uw medewerkers nog eens goedkoop een weekendje weg.

Onze merken wellness producten

Het merk Rituals zal zeker bekend zijn bij uw medewerkers. Rituals staat voor mooie luxe producten. Het draait om de kleine dingen in het leven en het verrijken met een vleugje luxe. Die passie ziet u terug in alle Rituals producten! Dit hebben uw medewerkers zeker verdiend naar een jaar hard te hebben gewerkt.

Janzen is daarentegen minder bekend bij de meeste mensen. Janzen staat voor pure momenten van blijdschap. Dat willen ze bereiken door hun luxe artikelen. Janzen producten zorgen voor ontspanning van lichaam en geest. Dit doen zij door de rustieke geuren die zij gebruiken. Het is goed om elke dag te genieten van ongewone en onbekende rijkdom!

Wellnesspakketten bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten bestellen gaat ontzettend gemakkelijk en snel bij Kerstpakkettenplaza.nl. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen van uw kerstpakket naar keuze. Dezelfde dag ontvangt u nog een reactie van een van onze medewerkers! Heeft u vragen of wilt u advies hebben over het juist kerstpakket. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Door onze ruime ervaring weten wij wat er gewaardeerd wordt.

Bekijk ons assortiment wellnesspakketten door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Wellness kerstpakketten