Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten in 2019, werknemer rekent erop

Werknemer kan weer massaal rekenen op kerstpakketten in 2019

Werknemers kunnen ook dit jaar weer rekenen op kerstpakketten. P&O ers vinden dat het kerstpakket een mooie traditie is en zeker niet afgeschaft moet worden. De kerstpakketten in 2019 zijn weer prachtig, dus hier zijn wij het mee eens!

Dit blijkt uit een peiling P&O actueel . In totaal reageerden 1.075 P&O ers op de stelling dat het kerstpakket afgeschaft moet worden. Van de respondenten geeft 85,7 procent aan dat ze het geven van een kerstpakketten in 2019 een mooie traditie vinden. Daar zijn wij hartstikke blij mee!

Ondanks dat het zomer is en Kerstmis nog ver weg lijkt, is dit de periode dat P&O ers de kerstpakketten bestellen. Vanaf eind juli gaat de verkoop van kerstpakketten in 2019 weer helemaal los. Het is dus een belangrijke zaak dat u er op tijd bij bent! Gelukkig is er tot 1 november enorm veel mogelijk op het gebied van kerstpakketten. U kunt kerstpakketten op maat laten maken of andere eisen stellen aan uw product. Wij doen er alles aan om uw wens in vervulling te brengen. Dat is voor ons de kerstgedachte.

Driekwart van de werknemers kiest het liefst zelf een kerstpakket uit in plaats van een standaard pakket te ontvangen. Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat een foto op linnen en een hotelovernachting favoriet zijn onder werknemers. Beide producten treft u aan in het kerstgeschenken overzicht en zijn volop te verkrijgen. Zo maken wij het assortiment kerstpakketten in 2019 weer perfect voor iedereen.