Wijnpakket

Zoekt u het mooiste wijnpakket voor uw medewerkers dit jaar? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u prachtige wijnpakketten in alle soorten en maten. Van een mooie fles wijn tot een luxe gevuld drankpakket.

Wijnpakketten vergelijken

Ook dit jaar bieden wij weer de leukste wijnpakketten aan op onze website. Onze wijngeschenken vindt u onder het kopje Drankpakketten. Daaronder vallen niet alleen de wijnpakketten, maar ook bijzondere likeuren en leuke bierpakketten. Bent u echt op zoek naar een wijnpakket? Dan kunt u eens rondkijken op onze overzichtspagina met alle wijnen. Op die manier kunt u alle wijnpakketten met elkaar vergelijken en zo de beste uitkiezen voor uw personeel. Bekijkt u bijvoorbeeld onderstaand wijnpakket eens, aangevuld met een warme sjaal.

wijnpakket

Wijnpakket: Warm en wijn

Wijnpakketten bestellen

Heeft u uw wijnpakket gevonden? Dan kunt u bij ons gemakkelijk en snel online bestellen. U vraagt eerst een vrijblijvende offerte aan voor het pakket dat u wenst te ontvangen. Deze krijgt u per mail toegestuurd. Wanneer u daar akkoord mee gaat, beginnen wij met de voorbereidingen om uw wijnpakketten op de gewenste datum en locatie af te leveren. Zo hoeft u nergens meer aan te denken, behalve de fijne reacties van uw collega’s wanneer zij de wijnpakketten uitgedeeld krijgen.

Contact

Heeft u op onze website een mooi wijnpakket gezien, maar zou u er nog iets aan toe willen voegen om het compleet te maken? Dat kan! Vanaf 50 stuks kunt u uw wijnpakket zelf samenstellen bij ons. Neemt u hiervoor gerust even contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij kunnen u ook advies geven over het samenstellen en bestellen van de kerstpakketten.

Twijfelt u nog welk pakket het meest geschikt is voor uw personeel? Geen probleem! Dankzij de vrijblijvende offerte kunt u het nog even overleggen en ons daarna berichten over uw keuze.