Wijnpakket bestellen

Wijnpakket bestellen – Veel bedrijven geven een wijnpakket als kerstgeschenk of relatiegeschenk. Traditiegetrouw geven bedrijven en organisaties dit aan het eind van het jaar (rond de kerstdagen) aan hun medewerkers en zakenpartners. In veel gevallen kiezen ze dan voor een wijnpakket.

Meestal  is het een mooie wijn kist gevuld met één of meerdere flessen wijn van verschillende wijnsoorten. Om aan de uitgebreide wensen en verwachtingen van onze klanten te voldoen hebben wij een breed scala aan wijnpakketten en andere drankpakketten in onze collectie opgenomen.

Veel van deze pakketten bevatten naast een mooie wijn ook een klassiek of juist eigentijds cadeau.

Wat dacht u van een tweetal prachtige wijnen met design wijnrek, een heerlijk stukje oude kaas of misschien wel een heerlijk theepakket met schitterend theeservice.

Wijnpakket bestellen? Een goed idee!

Enkele van onze wijnpakketten bevatten biologische en/of fair trade wijnen. Op de site treft u tientallen wijnpakketten aan. Deze kunt u natuurlijk gemakkelijk online bestellen. Zo weet u zeker dat u een leuk en vooral een lekker relatiegeschenk geeft aan het eind van het jaar.

Een goede fles wijn is natuurlijk altijd leuk om te ontvangen. Vandaar dat veel bedrijven kiezen voor het geven van een wijnpakket omdat deze zeker in de smaak zal vallen!

Wijnpakket kiezen; we geven graag advies!

  1. Een rode wijn – veilige keuze – let op de het een soepele rode wijn is, zodat deze bij iedereen in de smaak valt. Vraag gerust om advies!
  2. Witte wijn – Afhankelijk van de doelgroep een goede keuze – niet te droog of te zoet – Vraag advies!
  3. Rosé – voor zakelijke relaties adviseren wij rosé zeldzaam – vraag om advies.

Uit bovenstaande blijkt wel dat er voldoende mogelijkheden zijn, maar dat uw keuze afhankelijk zal zijn van onder andere uw Budget, smaak en doelgroep.

Klik op de onderstaande afbeelding en kom terecht bij alle mogelijkheden tot het bestellen van een heerlijk wijnpakket!

Wijnpakket bestellen