Zelf zakelijke kerstcadeaus samenstellen op Kerstpakkettenplaza.nl

Dit jaar zelf zakelijke kerstcadeaus samenstellen?

Zakelijke kerstcadeaus samenstellen? Kiest u dan ook voor topkwaliteit en neem het zekere voor het onzekere! Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres om te kiezen voor kwaliteit, een ruim aanbod en goede prijzen. Voor uw personeel is het leuk als zij rondom de feestdagen wat extra’s krijgen in de vorm van een mooi kerstgeschenk.

Ook kunt u partners bedanken voor de samenwerking het afgelopen jaar. Kerstpakketten lenen zich daar tenslotte erg goed voor. U kunt ook gewoon een wenskaart sturen of een balpen met uw bedrijfslogo, maar vindt u dit origineel, leuk, verrassend of bijzonder? U wilt graag scoren en er als bedrijf uitspringen bij uw personeel en uw samenwerkingspartners. Daarom is het belangrijk dat u het anders aanpakt en daarvoor kunt u nu zelf zakelijke kerstcadeaus samenstellen.

Zakelijke kerstcadeaus kiest u zelf

Het is niet zo eenvoudig om even een paar zakelijke kerstcadeaus samen te stellen. U wilt zekerheid, een goede leverancier, kwaliteit en topproducten. Als u de keuze maakt voor Kerstpakkettenplaza.nl dan kiest u voor het beste resultaat. Een uitgebreid assortiment, goed resultaat en alleen maar tevreden klanten. Daarnaast hebben wij al jarenlang ervaring op het aanbieden, verkopen en zelf samenstellen van kerstpakketten en daarbij helpen wij u graag. Het is de bedoeling dat uw samenwerkingspartners, personeel e.d. nog lang napraten over uw kerstgeschenk. Wellicht vraagt u zich nu af waar u deze kerstcadeaus het beste kunt kopen, bij Kerstpakkettenplaza.nl natuurlijk! Het juiste adres om uw zakelijke kerstgeschenken te vinden en iedere keer weer een uitgebreid aanbod waar u een keuze uit kunt maken. U heeft een bepaald budget en binnen dat budget stelt u een leuk pakket samen. Online een bestelling plaatsen is zo geregeld, dit kan ook per mail en telefonisch. Eenvoudiger kan het niet!

Zakelijke kerstgeschenken 2016 en het belastingvoordeel

Het klinkt misschien vreemd, zakelijke kerstgeschenken in 2016 en dan profiteren van belastingvoordeel, maar het kan echt. Op het moment dat u namelijk zakelijke kerstcadeaus samen gaat stellen en aan uw personeel schenkt, dan heeft u echt te maken met een belastingvoordeel. U dient hierbij rekening te houden met de werkkostenregeling, hierbij zijn de wetten en regels samengekomen rondom de diverse vergoedingen voor uw personeel. Er is namelijk een bepaalde vrije ruimte die u als organisatie heeft om medewerkers onbelast te kunnen vergoeden. Het gaat hier over 1,2% van de totale fiscale loonsom. U kunt de zakelijke kerstcadeaus plaatsen in de vrije ruimte, dit wil dus zeggen dat u belastingvrij kunt schenken aan uw personeel.

Goede doelen en zakelijke kerstcadeaus

Rondom de feestdagen denken veel mensen aan het steunen van een goed doel. Daar kunt u bij het samenstellen van de zakelijke kerstcadeaus meteen aan bijdragen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u meteen goede doelen steunen waar dat wij mee samenwerken. U doet hierdoor wat goeds voor uw personeel en voor de goede doelen. Ook voor uzelf zal het erg goed voelen om iets extra’s te doen voor anderen met de kerstdagen. In 2016 worden Kika, Voedselbanken Nederland en Natuurmonumenten gesteund, wanneer u drie speciale kerstpakketten in de huisselectie neemt. U kunt de Goede Doelen herkennen aan de gouden twee euromunt in het logo in de pakketfoto. Bij deze speciale pakketten wordt twee euro per pakket gedoneerd namens de organisatie.

Snel zakelijke kerstcadeaus samenstellen

Op een eenvoudige en snelle manier zelf zakelijke kerstcadeaus samenstellen kan nu bij Kerstpakkettenplaza.nl. Daarnaast kunt u gebruik maken van de uitstekende klantenservice die 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar staat. Het zelf samenstellen van zakelijke kerstcadeaus kan snel en eenvoudig. Hoe gaat het zelf samenstellen van een zakelijk kerstpakket in zijn werk?

  • U kunt kerstpakketten zelf samenstellen in onze showrooms tot 1 november (minimale afname is vijftig stuks).
  • Een ruime keuze uit meer dan duizend producten.
  • Raadpleeg de klantenservice voor alle mogelijkheden en wanneer u vragen heeft.

Er wordt vaak gedacht dat het erg moeilijk is en veel tijd in beslag neemt, maar dat hoeft helemaal niet! Het kan namelijk erg eenvoudig en dat kunt u nu zelf ervaren. Bekijkt u daarom nu het ruime assortiment op Kerstpakkettenplaza.nl en zorg dat u op de hoogte bent van de mogelijkheden van dit jaar. Hoe beter u op de hoogte bent, des te beter u een zakelijk kerstcadeau kunt samenstellen voor uw personeel. U maakt er gegarandeerd veel mensen blij mee als u dit jaar een mooi kerstpakket 2016 aan uw personeel gaat schenken. Een kerstpakket waaraan u persoonlijke aandacht heeft gegeven.

Bestelbutton