Zelf een kerstpakket maken

Al is er keuze uit meer dan 1000 kerstpakketten, er zijn altijd mensen die het leuk vinden om toch een eigen ‘touch’ aan een kerstpakket te geven. Uiteraard begrijpen wij dat, want wij stellen de kerstpakketten ook zelf samen en dat is echt leuk om te doen.

Maak uw kerstgeschenk zelf

Vaak is het zelf maken van een kerstpakket een traditie. Bij familiebedrijven of bij bedrijven die begonnen zijn met enkele medewerkers, inmiddels goed gegroeid zijn, maar gewend zijn aan het ‘zelf freubelen’, wordt er nog wel gekozen om zelf kerstpakketten te maken. Vaak ontstaan dan de mooiste kerstpakketten, met prachtige manden, voorzien van enorme strikken of er wordt voor iedereen een persoonlijk briefje of cadeau toegevoegd.

Zelf een kerstpakket maken…….. enorm leuk, maar moet wel als een soort hobby gezien worden. Het is namelijk zo dat je te maken krijgt met verpakkingseenheden. Dit betekent dat je altijd spullen overhoudt, tenminste als je niet bij een detaillist gaat inkopen. Je hebt ook wel enige ruimte nodig om de spullen neer te zetten en vervolgens in de manden of kerstdozen te verpakken. Denk ook aan de afval van de uitgepakte omverpakkingen.

Handig inkopen

Kostentechnisch is het ook niet zo handig. Wanneer u bij ons inkoopt, profiteert u van de grote aantallen die wij jaarlijks bij onze leveranciers afnemen en dus voordeliger kunnen inkopen dan wanneer het om bijvoorbeeld 20 stuks zou gaan.

Dat het leuk, gezellig en apart is, daar zijn we het zeker mee eens, maar:

Vertrouwd in handen van de specialist is wel altijd voordeliger!