Zelf kerstpakket samenstellen

Zelf kerstpakket samenstellen – Wij bieden u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen. U kunt dan geheel naar eigen inzicht en smaak uw favoriete producten uitkiezen. U kunt er ook voor kiezen een door ons samengesteld kerstpakket aan te passen door bijvoorbeeld bepaalde producten te vervangen. U kunt via onze website favoriete producten, zoals een bepaalde themalijn, kiezen en hiervan een persoonlijk kerstpakket maken. Of u bezoekt op afspraak een van onze showrooms en stelt daar een kerstpakket zelf samen.

Omdat er compleet nieuw productieproces opgestart dient te worden kunnen wij pas echter bij grotere hoeveelheden u een pakket zelf laten samenstellen. Aanpassingen kunnen al bij kleinere hoeveelheden doorgevoerd worden, vanaf 60 stuks. Hierbij moet u denken aan producten omruilen voor andere artikelen of een persoonlijke boodschap/kaart toevoegen enzovoorts.

Zelf kerstpakket samenstellen? Orienteer van te voren!

Het aller makkelijkst is uw medewerkers zelf een kerstgeschenk te laten samenstellen. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen en weet u zeker dat het bij elk geslacht of leeftijd in de smaak valt. Hiervoor hebben wij twee mogelijkheden, elk met zeer veel keuze aan leuke en praktische kerstcadeaus. Afhankelijk van het gekozen budget kan men online via een speciaal ingerichte webshop één of meerdere geschenken uitkiezen of hij/zij kiest uit een prachtige brochure en besteld met een bestelkaart. Dit is een leuk alternatief voor het traditionele kerstpakket en zo’n 30% van de verkochte kerstpakketten is een zelf samengesteld kerstpakket.

Zelf kerstpakket samenstellen? Kies uit duizenden producten!

Niets zo leuk om samen een kerstpakket samen te stellen. Het is mogelijk in een van onze showrooms en tegenwoordig ook heel eenvoudig online. Hoe werkt dat dan? Hier onder een beknopte werwijze als leidraad.

  1. Kies uw budget
  2. Kies het pakket op onze site dat al aardig in de richting komt
  3. Selecteer de producten die u wens te wisselen
  4. Selecteer producten uit andere kerstpakketten die u wenst toe te voegen.
  5. Neem contact met onze mensen op en legt uw wensen op tafel
  6. We voorzien u van een vrijblijvende kerstpakketten voorstel met foto
  7. Al mogelijk vanaf 50 kerstpakketten van ieder budget.

Bekijk via onderstaande button de adressen van onze showrooms of kijk verder naar de standaard collectie kerstpakketten online

Zelf kerstpakket samenstellen