Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Blue Collection kerstpakketten

Blue Collection kerstpakketten

Blue Collection kerstpakketten zijn voorzien van een mooie nieuwe verpakking in blauw, met fris en trendy design. Deze blauwe lijn uit de collor collectie is terug te vinden in meerdere kerstpakketten en foodpakketten waar de samenstelling niet alleen uit deze verpakkingen bestaat, maar waar deze kerstlijn een aanvulling is op de andere lijnen. Lekkere producten met een mooie uitstraling. Blue Collection kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!