Budget kerstpakketten

Budget kerstpakketten: Geef meer met minder geld! – De feestdagen zijn de tijd van het jaar waarin we onze waardering tonen voor onze dierbaren en collega’s. Een traditie die al lang bestaat is het geven van kerstpakketten. Voor werkgevers is dit een mooie manier om hun medewerkers te bedanken voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar. Het probleem is echter dat deze pakketten vaak prijzig zijn en niet passen binnen elk budget. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook budget kerstpakketten beschikbaar.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Voorkeuren
Producten

Wat zijn budget kerstpakketten?

Budget kerstpakketten zijn kerstpakketten die speciaal zijn samengesteld voor werkgevers die niet te veel geld willen uitgeven aan kerstgeschenken. Deze pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en zijn samengesteld met producten van goede kwaliteit, maar met een lagere prijs. Hierdoor kunnen werkgevers hun medewerkers toch een leuk kerstgeschenk geven zonder te veel geld uit te geven.

Voordelen van budget kerstpakketten

Het geven van budget kerstpakketten heeft vele voordelen, zoals:

Betaalbaarheid: Het grootste voordeel van budget kerstpakketten is dat ze betaalbaar zijn en passen binnen elk budget. Je kunt medewerkers toch een leuk geschenk geven zonder te veel geld uit te geven.

Diversiteit: Budget kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en thema’s. Hierdoor kunnen werkgevers kiezen uit verschillende opties en de pakketten afstemmen op het budget én de wensen van medewerkers.

Kwaliteit: Hoewel budget kerstpakketten goedkoper zijn dan traditionele kerstpakketten, zijn ze samengesteld met producten van goede kwaliteit. Je hoeft niet in te leveren op kwaliteit om geld te besparen.

Creatieve ideeën voor budget kerstpakketten

Als je op zoek bent naar creatieve ideeën voor budget kerstpakketten, dan hebben we een paar leuke opties voor je:

Persoonlijk pakket: Stel zelf een pakket samen met producten die passen bij de interesses van je medewerkers. Bijvoorbeeld een boek voor de boekenwurm, een kookboek voor de hobbykok of een sportaccessoire voor de sportliefhebber.

Denk aan duurzaamheid: Maak een pakket met duurzame producten, zoals een herbruikbare koffiebeker, een bamboe tandenborstel of een gerecyclede notebook. Dit laat zien dat je als werkgever geeft om het milieu en duurzaamheid belangrijk vindt.

Thema-pakket: Kies een thema, zoals ontspanning of gezondheid, en stel een pakket samen met producten die hierbij passen. Bijvoorbeeld een kaars, een thee-infuser en een badolie voor een ontspanningspakket of een shakebeker, sportband en een fitnessmat voor een gezondheidspakket.

Budget bekend? Dan op zoek naar cadeautjes voor je medewerkers

Budget kerstpakketten – Wat kun je dit jaar besteden aan Sinterklaaspakketten en de kerstpakketten? Deze vraag zal als eerste beantwoord moeten worden, voordat je gericht op zoek kunt gaan naar de cadeaus voor je medewerkers in de feestmaand december. Heb je al een categorie in gedachte? De traditionele kerstpakketten, die zeer populair zijn, de goede doelen pakketten waarmee je ons tegelijkertijd geld laat doneren voor een goed doel, de wellness pakketten, wanneer je met een luxe pakket voor de dag wil komen . Bekijk het assortiment! Heb je de geschikte categorie gevonden voor jouw mensen, dan is er per categorie nog een verdeling in prijsklassen. Erg praktisch, want op die manier heb jij snel de kerstpakketten en Sintsurprises voor 2023gevonden. Wij weten hoe druk iedereen is en daarom denken wij mee om het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Kom je er desondanks niet uit, neem contact op en wij helpen je graag verder.

Kun je dit jaar flink uitpakken?

Een goed jaar gedraaid met je bedrijf? Laat je medewerkers daarvan ook profiteren, door in december flink uit te pakken met Sinterklaas en of met een kerstpakket tijdens de kerst. Je personeel zal gemotiveerd blijven als zij merken dat jij hun inzet waardeert en dat jij laat weten dat de groei van het bedrijf mede door de werknemers is toegenomen. Zij voelen daardoor ook verantwoordelijkheid voor het bedrijf. Ons assortiment kent voldoende variatie om eens flink uit te pakken. Heb je daarentegen een minder goed jaar gehad met je bedrijf om wat voor reden dan ook (economische redenen, kosten langdurig zieke medewerkers, zakenpartners die failliet gaan)? Wees daar eerlijk over, maar probeer desondanks een klein cadeautje te regelen voor je mensen.

De waardering van je personeel tegenover jou zal er niet minder om zijn, omdat je doet wat er in je mogelijkheden ligt. Ze zullen het begrijpen. Ook voor kleine en goedkope cadeautjes kun je bij Kerstpakkettenplaza.nl terecht. Heb je hulp nodig, neem gerust contact op. Door onze jarenlange ervaring hebben wij (bijna) overal een prima oplossing voor. Kunnen we je dit jaar (opnieuw) begroeten als klant? Mogen we dit jaar de cadeautjes voor je verzorgen? Een prima keuze, want wij zorgen ervoor dat je 100% tevreden zult zijn over de afwikkeling van de kerstpakketten en Sintsurprises van de beste kwaliteit. Budget kerstpakketten; een voltreffer!

Ook een klein kerstcadeau voldoet

De traditie van kerst moet in ere worden gehouden. Medewerkers kijken er elk jaar naar uit om een kerstcadeautje te ontvangen. Wist je dat ook een kleine Sintsurprise en een klein kerstcadeau voldoet? Soms kun je als werkgever niet anders dan goed op de kleintjes passen en moet je uitgaven beperken. Het belangrijkste in dat geval is, dat je kerst niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Beperk de uitgaven van de kerstpakketten, maar sla het uitdelen van cadeautjes niet helemaal over. Tip: zoek uit, of laat voor je uitzoeken of de kerstpakketten je belastingtechnisch een voordeeltje kunnen opleveren. Op zoek naar wat goedkopere cadeautjes, ook daarvoor kun je bij Kerstpakkettenplaza.nl terecht. Budget kerstpakketten zullen ook gewaardeerd worden!

Zoek je budget kerstpakketten? Werkgevers, ook met een beperkt budget kun je bij Kerstpakkettenplaza.nl een fraai cadeau vinden. Ken je budget, weet wat jij dit jaar voor je medewerkers naast het salaris uit kunt geven.
Als je dat weet dan ben je eigenlijk al goed op weg. Het is straks dan alleen nog een kwestie van een cadeau kiezen dat binnen dat budget past. Vind je het moeilijk? Wij helpen je graag om er een bijzonder kerstgeschenk van te maken. Medewerkers zullen het begrijpen als het kerstpakket beperkt is, wanneer het even wat moeizamer gaat met het bedrijf. Zij zullen het waarderen dat jij desondanks in december iets extra’s doet. Onze goedkopere, kleinere kerstpakketten zijn van dezelfde kwaliteit als de grotere en duurdere cadeaus. Je levert niets in aan kwaliteit en ook niet aan de zorgvuldigheid waarmee de pakketten worden samengesteld. Kerstpakketten met een beperkt budget, gewoon doen!

Verwachtingen van een kerstpakket

Vergis je niet, mensen verwachten misschien wel een kerstpakket omdat je dat al jaren doet, maar de waarde ervan is echt niet het belangrijkste. Dus heb je dit jaar “slechts” een beperkt budget beschikbaar voor de kerstpakketten, sla deze traditie niet over omdat je bang bent dat het cadeau te klein is. Het is een extraatje!! En als jij straks onze kerstgeschenken ziet dan zul je het ermee eens zijn dat klein ook heel fijn kan zijn. Je kunt ook kiezen voor een goedkoper kerstpakket, omdat je graag tijdens het feest van Sinterklaas een surprise wil geven, die ook gefinancierd moet worden uit je budget. En je kunt een euro helaas maar één keer uitgeven. Budget kerstpakketten schenken is en blijft een feest!

Beperkt budget en toch een kerstpakket?

Ja, zeker doen, ook met een beperkt budget. Het is namelijk erg belangrijk om de traditie van de kerstpakketten voort te zetten. Werknemers kijken uit naar de feestdagen en naar dat leuke extraatje. Kijk straks online in onze webshop of in een van onze showrooms hoe gezellig en leuk een goedkoop kerstpakket er uit ziet. Heb je zelf een idee en heb je meer dan 50 stuks kerstgeschenken nodig dan maken wij een kerstpakket op maat voor jou en je medewerkers. Neem daarvoor op tijd persoonlijk contact met ons op. De goedkopere kerstpakketten hebben dezelfde kwaliteit als de duurdere, ook zien ze er even verzorgd uit en ze worden met dezelfde aandacht voor je samengesteld. Wij begrijpen het als jij als werkgever even wat minder kunt uitgeven, maar toch je personeel wil motiveren en stimuleren om de schouders onder hun werkzaamheden te blijven zetten. Een gebaar als een Sintgeschenk en een kerstgeschenk dragen daar zeker aan bij. Je zult aan de producten zien, dat er met elk budget rekening is gehouden, zeker ook met een beperkt budget kerstpakketten. Wij helpen je graag om een fraai kerstcadeau samen te stellen, zodat je ook met wat minder groots uit kunt pakken en je medewerkers kunt verrassen.

Kerstpakketten budget; voor ieder tarief het beste kerstpakket!

Tevens hebben wij (diverse) acties met budget kerstpakketten. Ook kunnen wij, afhankelijk van uw budget, een kerstpakket geheel voor u op maat samenstellen.  U kunt de door u gewenste producten zelf aangeven.  Hiervoor hoeft u niet perse naar een showroom. U kunt bijvoorbeeld ook een bestaand kerstpakket aanpassen door producten te ruilen en/of toe te voegen. Dat  is dan een veel eenvoudigere oplossing. Kerstpakketten aanpassen kan al vanaf een afname van 60 stuks.

Vraag en antwoord

Zijn budget kerstpakketten van mindere kwaliteit?

Nee, budget kerstpakketten zijn samengesteld met producten van goede kwaliteit, maar met een lagere prijs. Werkgevers hoeven niet in te leveren op kwaliteit om geld te besparen.

Zijn budget kerstpakketten minder leuk om te krijgen?

Nee, budget kerstpakketten kunnen juist heel leuk zijn om te krijgen omdat ze vaak een persoonlijkere touch hebben. Werkgevers kunnen de pakketten afstemmen op de interesses en wensen van hun medewerkers, waardoor het een leuk en persoonlijk geschenk wordt.

Kan ik als werkgever zelf een budget kerstpakket samenstellen?

Ja, als werkgever kun je zelf een budget kerstpakket samenstellen. Dit geeft je de mogelijkheid om het pakket af te stemmen op de wensen en interesses van je medewerkers en zo een persoonlijk geschenk te geven. Een pakket zelf samenstellen kan al vanaf 100 stuks!

Conclusie: Geef meer met minder geld

Budget kerstpakketten zijn een geweldige manier voor werkgevers om hun medewerkers te bedanken voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar, zonder te veel geld uit te geven. Deze pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en thema’s, waardoor werkgevers kunnen kiezen uit verschillende opties en de pakketten kunnen afstemmen op de wensen van hun medewerkers. Door te kiezen voor budget kerstpakketten, kunnen werkgevers meer geven met minder geld en hun medewerkers toch een leuk en persoonlijk geschenk geven tijdens de feestdagen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, kijk eens bij betaalbaar kerstpakket of bedrijfsgeschenken. We hebben het allemaal!

Budget kerstpakketten
Budget kerstpakketten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht