Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal uiterlijk vanaf 15 augustus weer volledig zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Cadeaupakketten – Levering binnen 1 week mogelijk!

Afgelopen 20 jaar hebben wij, met liefde, groot plezier en toewijding, kerstpakketten en/of kerstgeschenken bestellingen mogen verzorgen. Vanaf nu hebben we ook de leukste cadeaupakketten door het jaar heen. Steeds inspelend op de trends en geefmomenten. Bij iedere bestelling dragen wij een vast bedrag per cadeaupakket af aan het Goede doel van uw keuze. De afdracht wordt door ons betaald en niet door u!

De combinatie van kwalitatief hoogstaande cadeaupakketten en gratis uw Goede Doel steunen, dat geeft de garantie voor een origineel maatschappelijk verantwoord cadeaupakket. Ook met een cadeaupakket van Kerstpakkettenplaza.nl is het dus automatisch duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!