Champagnepakketten

Onze champagnepakketten zijn zeer geschikt om cadeau te geven aan uw personeel en/of zakenrelaties. Naast de mooie champagne kerstpakketten hebben wij tevens heerlijke Cava- en Prosecco pakketten, deze vindt u ook terug in dit overzicht. Voor wat betreft de Champagnepakketten: we zochten en vonden mooie kwaliteitscampagnes tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Bekijk het assortiment en bestel eenvoudig uw champagnepakketten online bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Naar alle drankpakketten

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Hoofd categorieën
Kleur (Hoofdkleur)
Thema
Voorkeuren
Producten
Aantal artikelen
Kerst thema’s

Champagnepakketten; luxe genieten

Champagne wordt wereldwijd geassocieerd met luxe. Merken als Moët & Chandon staan al jaren aan de top als het gaat om hoogstaande producten. Werkgevers die hun medewerkers verblijden met een champagnepakket zullen dit zeker nog vaak terughoren. De inhoud van onze Champagnepakketten is helemaal uit de Franse wijnstreek Champagne gereisd en zitten nu in uw kerstpakket. Geniet ervan!

Feestelijke champagnecadeaus

Mochten uw medewerkers met de kerst niet de tijd kunnen vinden om de champagne te ontkurken, niet getreurd! U zou het misschien bijna vergeten, maar vijf dagen na de kerst is het alweer oudejaarsavond! Luid dit feestje in met een champagnepakket van kerstpakkettenplaza.nl en maak de avond compleet. Cheers!

Champagnepakketten met klasse

Champagnepakketten zijn één van de toppers van 2021. Het gaat weer beter met de Nederlandse bedrijven en dus kan het weer luxe! Pak deze kerst 2021 uit en geef uw medewerkers een chique teken van dank. De stemming zit er alvast lekker in met zo’n heerlijk champagne kerstpakket!