Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Chinese kerstpakketten

Chinese Kerstpakketten: elk gebied in China heeft zijn eigen traditionele keuken. De bekendste is de Kantonese keuken.
In de Kantonese keuken maakt men veel gebruik van mie, Chinese rijstvermicelli, rijstpapiervellen maar ook loempiavellen. In het noorden van China zijn noedels verreweg het belangrijkste voedingsmiddel. In het zuiden is dat rijst. In een Chinees kerstpakket zult u een variëteit aan deze producten tegenkomen. U haalt hiermee een stukje Chinese keuken in huis. Speciale thema-lijnen zijn speciaal gericht op China. 
Ook het gebruik van bepaalde kooktechnieken zoals Chinees fonduen of wokken is een thema binnen deze categorie. Door gebruik van karakteristieke kleuren en themaproducten worden er kerstpakketten ontwikkeld die men direct associeert met dergelijke landen. 

Huo Guo is een themalijn die zich geheel op  het Chinees fonduen richt. Als Oosterse variant op het traditionele kaas- of chocolade fonduen, maakt men hier gebruik van een kruidige bouillon. Letterlijk betekent Huo Guo ‘vuur pot’ wat dus slaat op een pot(pan) met warme vloeistof. Men bereidt hierin het voedsel en haalt met eetstokjes het eten uit de pan. Vervolgens dipt men dit in diverse sauzen. De verpakkingen zijn in zwart met fris groene kleuren uitgevoerd.  De inhoud richt zich op de Oosterse keuken met producten als mie nestjes, sausjes,  Chinese fondue enzovoorts. Een fonduestel is een artikel dat vaak ook in een Chinees kerstpakket zit. 

U vindt hier kerstpakketten die samengesteld zijn met deze Chinese producten en/of Chinese themaproducten.
Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10