Chinese kerstpakketten

Chinese Kerstpakketten: elk gebied in China heeft zijn eigen traditionele keuken. De bekendste is de Kantonese keuken.
In de Kantonese keuken maakt men veel gebruik van mie, Chinese rijstvermicelli, rijstpapiervellen maar ook loempiavellen. In het noorden van China zijn noedels verreweg het belangrijkste voedingsmiddel. Rijst is dit in het zuiden. In een Chinees kerstpakket zult u een variëteit aan deze producten tegenkomen. U haalt hiermee een stukje Chinese keuken in huis. Speciale thema-lijnen zijn speciaal gericht op China. 
Ook het gebruik van bepaalde kooktechnieken zoals Chinees fonduen of wokken is een thema binnen deze categorie. Door gebruik van karakteristieke kleuren en themaproducten worden er kerstpakketten ontwikkeld die men direct associeert met dergelijke landen. 

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Chinese kerstpakketten; Huo Guo

Huo Guo is een themalijn die zich geheel op  het Chinees fonduen richt. Als Oosterse variant op het traditionele kaas- of chocolade fonduen, maakt men hier gebruik van een kruidige bouillon. Letterlijk betekent Huo Guo ‘vuur pot’ wat dus slaat op een pot(pan) met warme vloeistof. Men bereidt hierin het voedsel en haalt met eetstokjes het eten uit de pan. Vervolgens dipt men dit in diverse sauzen. De verpakkingen zijn in zwart met fris groene kleuren uitgevoerd.  De inhoud richt zich op de Oosterse keuken met producten als mie nestjes, sausjes,  Chinese fondue enzovoorts. Een fonduestel is een artikel dat vaak ook in een Chinees kerstpakket zit. 

Oosterse verrassing kerstgeschenk

Azië heeft ontzettend veel te bieden. De aardige mensen, de verbazingwekkende cultuur en boven alles; het eten! De Chinese keuken is ontzettend veelzijdig en interessant. Perfect dus voor Chinese kerstpakketten! Deze heerlijke producten zijn er in iedere prijsklasse. Van goedkope kerstpakketten tot luxe kerstpakketten!

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht