Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

CMPLMNT kerstpakketten

CMPLMNT kerstpakketten

CMPLMNT kerstpakketten. Bijzondere, luxe kerstpakketten waar de waardering van af spat! Een eigentijdse, stijlvolle en elegante complimenten kerstpakkettenlijn uitgevoerd in donkerblauw en zwart met goud accenten.  Waardering geven is in deze tijd natuurlijk onontbeerlijk. Met deze luxe kerstartikelen met positieve teksten is het dé uitgelezen manier om uw complimenten te uiten. Een toevoeging aan deze moderne verpakking is de augmented reality die de Pretzel sticks, Thee selectie en Goudse kaasbollen bevatten. U scant eenvoudig de verpakking met behulp van de ZAPPAR app en de complimentjes komen tot leven! CMPLMNT kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!