Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


CMPLMNT kerstpakketten

CMPLMNT kerstpakketten

CMPLMNT kerstpakketten. Bijzondere, luxe kerstpakketten waar de waardering van af spat! Een eigentijdse, stijlvolle en elegante complimenten kerstpakkettenlijn uitgevoerd in donkerblauw en zwart met goud accenten.  Waardering geven is in deze tijd natuurlijk onontbeerlijk. Met deze luxe kerstartikelen met positieve teksten is het dé uitgelezen manier om uw complimenten te uiten. Een toevoeging aan deze moderne verpakking is de augmented reality die de Pretzel sticks, Thee selectie en Goudse kaasbollen bevatten. U scant eenvoudig de verpakking met behulp van de ZAPPAR app en de complimentjes komen tot leven! CMPLMNT kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!