Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Copyright 2020

  • Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kerstpakkettenplaza.nl overname van (gedeeltes) van onze website te verspreiden, publiceren of te wijzigen. Indien men schriftelijke toestemming ontvangt om een gedeelte van de website te mogen gebruiken, zal dit ten alle tijde gebruikt moeten worden met de juiste bronvermelding. Daarnaast is het niet toegestaan om zonder toestemming van de auteur de volledige inhoud van de website/HTML te verspreiden door middel van diskettes, cd-rom, dvd, of welk ander medium dan ook.
  • Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina’s. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo’s.
  • Alle teksten en illustraties Copyright © 2020 Kerstpakkettenplaza.nl.
  • Alle rechten voorbehouden.
  • Diegene die zich niet houden aan bovenstaande zullen worden gemeld bij hun hosting provider. Zij zullen de content verwijderen en zullen door kerstpakkettenplaza.nl zowel strafrechtelijk als civiel worden vervolgd wegens inbreuk op het copyright, de kosten van de rechtsgang en de gevolgschade zullen wij u aansprakelijk stellen.