Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Copyright 2021

  • Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kerstpakkettenplaza.nl overname van (gedeeltes) van onze website te verspreiden, publiceren of te wijzigen. Indien men schriftelijke toestemming ontvangt om een gedeelte van de website te mogen gebruiken, zal dit ten alle tijde gebruikt moeten worden met de juiste bronvermelding. Daarnaast is het niet toegestaan om zonder toestemming van de auteur de volledige inhoud van de website/HTML te verspreiden door middel van diskettes, cd-rom, dvd, of welk ander medium dan ook.
  • Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina’s. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo’s.
  • Alle teksten en illustraties Copyright © 2021 Kerstpakkettenplaza.nl.
  • Alle rechten voorbehouden.
  • Diegene die zich niet houden aan bovenstaande zullen worden gemeld bij hun hosting provider. Zij zullen de content verwijderen en zullen door kerstpakkettenplaza.nl zowel strafrechtelijk als civiel worden vervolgd wegens inbreuk op het copyright, de kosten van de rechtsgang en de gevolgschade zullen wij u aansprakelijk stellen.