Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Cosy Days kerstpakketten

Cosy Days kerstpakketten

Cosy Days kerstpakketten. Gezellige, luxe kerstpakketten waar de warmte van af spat! Cosy Days kerstpakketten stralen behaaglijkheid uit. De warme kleuren, gezellige winterse dagen, dat kenmerkt de lijn Cosy Days. Heerlijke producten in een decoratieve verpakking. Warm bruine kerstpakketten met goudtinten. Bij het zien van de Cosy Days verpakking loopt het water je al in de mond! Cosy Days kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!
Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Inpaklocatie Toon meer
Kleur (Hoofdkleur)
Thema
Voorkeuren Toon meer
Producten Toon meer
Aantal artikelen Toon meer
Voorkeuren Rituals Toon meer

.