Kerstpakketten digitaal samenstellen?

Wat leuk! U staat op het punt door onze specialisten uw Kerstpakketten digitaal te laten samenstellen. Het digitaal samenstellen van kerstpakketten kan vanaf 1 juni tot en met 1 november en vanaf 50 dezelfde kerstpakketten. Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van trends en weten als geen ander waarmee u uw medewerkers en/of relaties kunt verrassen tijdens feestdagen.

Na het invullen van onderstaande formulier gaan onze specialisten gaan direct voor u aan de slag! Zij verzorgen z.s.m. , per e-mail- één of meerdere pakketvoorstellen, natuurlijk voorzien van een prachtige foto. Het digitaal samenstellen van kerstpakketten is en blijft vrijblijvend en kosteloos, laat u verrassen! Wijzigingen of aanpassingen in de voorgestelde kerstpakketten? We passen het kerstpakket of kerstpakketten net zolang aan totdat ze voldoen aan uw wensen, daar zijn we voor!

Kerstpakket samenstellen

Om u te kunnen voorzien van een passend voorstel, vragen wij u vriendelijk onderstaande formulier te doorlopen.

Budget en aantallen

Bezorging

Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. De eventuele kosten zijn onder meer afhankelijk van het product en in welk land we mogen bezorgen. Tevens is het van belang te weten of we de zending op één of meerdere adressen dienen te bezorgen en in welk land. Ook bestaat de mogelijkheid de kerstgeschenken op individuele zakelijke en/of particuliere adressen te laten bezorgen. De meest voorkomende opties laten we hier zien.

 
 
 

Voor aanvullende wensen of bezorging op de Waddeneilanden is ruimte binnen dit formulier.


De ontvangers

De samenstelling

Heeft u een kerstpakket of kerstpakketten op onze site gezien welke erg dicht bij uw wensen komt/komen? Bekijk hier alle mogelijkheiden.

Heeft u een kerstpakket op een concurrerende site gezien welke erg dicht bij uw wensen komt?


Uw gegevens
-
  
captcha
* = verplicht veld

Hoe we omgaan met de verkregen informatie leest u hier.

Gecertificeerd door
certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOMKBokwaarborg consument en rechtE-commerce Europe Trustmark
Kerstpakkettenplaza.nl 3077

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10