Kerstpakketten digitaal samenstellen?

Wat leuk! U staat op het punt door onze specialisten uw Kerstpakketten digitaal te laten samenstellen. Het digitaal samenstellen van kerstpakketten kan vanaf 1 juni tot en met 1 november en vanaf 50 dezelfde kerstpakketten. Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van kerstpakkettentrends en weten als geen ander waarmee u uw medewerkers en/of relaties kunt verrassen tijdens feestdagen.

Na het invullen van onderstaande formulier gaan onze kerstpakketspecialisten direct voor u aan de slag! Zij verzorgen z.s.m. , per e-mail- één of meerdere pakketvoorstellen, natuurlijk voorzien van een prachtige foto. Het digitaal samenstellen van kerstpakketten is en blijft vrijblijvend en kosteloos, laat u verrassen! Wijzigingen of aanpassingen in de voorgestelde kerstpakketten? We passen het kerstpakket of kerstpakketten net zolang aan totdat ze voldoen aan uw wensen, daar zijn we voor!

Kerstpakket samenstellen

Om u te kunnen voorzien van een passend voorstel, vragen wij u vriendelijk om onderstaand formulier te doorlopen.

Budget en aantallen

Bezorgen

Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. De eventuele kosten zijn onder meer afhankelijk van het product en in welk land we mogen bezorgen. Tevens is het van belang te weten of we de zending op één of meerdere adressen dienen te bezorgen en in welk land. Ook bestaat de mogelijkheid de kerstgeschenken op individuele zakelijke en/of particuliere adressen te laten bezorgen. De meest voorkomende opties laten we hier zien.

Bezorgen*

Voor aanvullende wensen of bezorging op de Waddeneilanden is ruimte binnen dit formulier.

Bezorgen op meerdere bedrijfsadressen.

Aanhef*

Bezorgen op particuliere adressen.

U ontvangt per email een Excel bestand waarop u zelf de adressen kunt invullen.

De ontvangers

De samenstelling

Heeft u een kerstpakket of kerstpakketten op onze site gezien welke erg dicht bij uw wensen komt/komen? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Heeft u een kerstpakket op een concurrerende site gezien welke erg dicht bij uw wensen komt?

Wenst u dat het pakket louter fooditems bevat?
Dient het pakket louter A-merken te bevatten?
Mag het pakket alcohol bevatten?
Mag het pakket varkensvlees bevatten?

Uw gegevens

Aanhef*

* = verplicht veld