Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Door Weer en Wind kerstpakketten

Door weer en wind kerstpakketten. Deze kerstpakkettenlijn wordt vooral gebruikt in Hollandse kerstpakketten, waar ons Nederland, het land van de windmolens, klompen en tulpen, maar ook van het wisselvallige weer, op de plaat is gezet. De producten uit de Door weer en wind kerstpakkettenlijn kom je in gefaceerd in vele kerstpakketten tegen en is herkenbaar aan onder andere de Nederlandse vlag op de producten.

Dit jaar vindt u in ons assortiment de Door Weer & Wind producten. Deze lijn is een echte Hollandse lijn met veel Nederlandse lekkernijen. Naast de mooie uitstraling van de Door Weer & Wind producten komt er nog een leuk extraatje bij. Alle artikelen bevatten een code waarmee u korting krijgt op een aantal winter-uitjes. Fundustry events en Snowcard hebben de leukste winter-uitjes voor u geselecteerd. Op de Door Weer & Wind verpakking staat een link die leidt naar de belevenissen waar u korting op krijgt.
Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10